Što je Edin Džeko poručio nakon cijepljenja

Bosankohercegovački reprezantativac Edin Džeko se cijepio protiv koronavirusa, a tom prilikom je svojim obožavateljima poslao i bitnu poruku.

Džeko je s fanovima podijelio fotografiju nastalu u trenutku cijepljenja, odnosno dok je primao vakcinu protiv koronavirusa. Ispod fotografije je napisao: “Cijepljen protiv COVID-19 i spreman za nove pobjede. Zbog sebe, zbog onih koje volim, zbog vas.”

Pandemija je definitivno poremetila sve sfere života, pa tako i nogomet, a Džeko se očito za ovu poruku odlučio kako bi motivirao svoje fanove da slijede njegov primjer.

(www.jabuka.tv)
11 komentara

  • Nije pamdemija nista poremitila svaki.virus je napravljen da znate..vec globalisticki plam i sluge njihovih da se napravi depopulacija….dajem ti Dzeko rok.2-3 god max…jer ovo sada sto si primio smanjuje imunitet za sljedeci jaci napravljeni virus….Imaju.labose pi cjel9m.svjetu….. Isto.ko sto se u Viku radi.obuca za talijana a rasparcava po svjetu ….. imate li logike…..a oni sto je nemaju.i.nisu za 5dimenziju.kojoj.se polako priblizavamo…Samo vjerni.i.odabrani ostaju….Proucavajte jos je malo.vremena ostalo…I.vi novinari koji radite za globaliste osvjestite se….

    • mi smo dobivali od socijalne sluzbe maske. od njih 10 su oko 4 maske su bile sa otrovom, sprejom koji ide kroz vene direktno u srce da omami i obamani. nije laz. covjek je prijavio masku policiji. jer u sebi sadzrzi otrov. otrov ide kroz zile sve do noznih prstuju razara. moras biti snazan u svakom smislu da se odupres tome a pocetak je takav da ide direktno u srce. gdje te slama. ako se odupres to zavrsi u noznim prstima. a cijeli dan ti je glava omamljena i ti sam jedva odas. kao slomljena macka. to je ono kada ti stave maramicu i ti padnes u nesvijest. ali malo razlika jer je tako da te razara. tako su stavili sprej. to je istina. socijalna sluzba u Njemackoj. lijep pozdrav

  • Toliko godina ne mogu da nadju lijek za rak, leukemiju, sidu.. pojavi se novi virus i za manje od godinu dana se nadje vakcina.. necu sve dok se ne bude moralo zakonski, sto ce ubrzo nazalost i biti. Dzeko je nas dijamant i oni moraju jer stalno putuju i rade takav posao. Nazalost ni sami ne znaju sta im daju. Toliko.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.