Što bi sve muškarci trebali raditi ženama

Stoljećima su se žene borile za svoju emancipaciju, no danas kada žive u svijetu gdje one vode velike međunarodne korporacije i lete u svemir, ipak žale za nekim stvarima koje su prije smatrale muškom obvezom, piše portal madamenoir.com, a prenosi Metro-portal.

Donosimo vam sedam stvari za kojima moderna žena pati jer ih muškarci više ne čine, odnosno stvari koje bi frajeri trebali činiti kako bi (p)ostali muževni.

1. Odseliti od mame

Za početak, zgodan frajer ne bi trebao živjeti u roditeljskoj kući. Nikako nije seksi biti s uspješnim, zgodnim i obrazovanim muškarcem koji još uvijek živi s mamom. To odmah šalje jasan signal, a to je da je, unatoč svojim godinama, još uvijek poprilično nezreo jer zreo muškarac sam plaća svoje račune i sam bira namještaj u dnevnom boravku.

2. Trebao bi plaćati večeru

Jedna od muških obveza bilo je i plaćanje računa prilikom izlaska, no sada je sve više uobičajeno da se račun dijeli. Naravno, u redu je ponuditi se da podmirite svoju polovicu računa, posebice kada je veza tek friška, no svakako se od njega očekuje da to odbije, naravno ako vas želi impresionirati.

3. Mogao bi povremeno i nazvati, a ne samo slati poruke i to kad se njemu hoće

U današnje vrijeme pisanje poruka u potpunosti je zamijenilo dobar stari razgovor pa makar i putem telefona. Upravo zbog toga, ukoliko želi ostaviti dojam na vas, trebao bi koji put okrenuti vaš broj. Ako ništa drugo, provjerit ćete osjećate li leptiriće kada čujete njegov glas s one strane žice.

4. Otvarati nam vrata od auta i restorana

Dobro, ovaj prijedlog je malo možda zastario, ali ne možete reći da nije lijepa gesta. Uostalom, tako nalaže i bonton.

5. Paziti da nam je toplo

Nije tajna da se rijetko koja žena oblači u skladu s vremenom, posebice kada želimo biti seksi. Zar već taj naš trud nije dovoljan da nam muškarci ponude svoj sako, jaknu ili vestu, ako su kojim slučajem primijetili da su nam usta već poplavila? Ako želite pokazati da ste muškarac kojemu je stalo, pokažite to vašom jaknom.

6. Ponijeti nam vrećice

U trenutku šopinga niti jedna žena ne razmišlja kako će ponijeti do auta sve što je kupila. To je jednostavno tako, priroda. No, upravo je riječ o pravom trenutku u kojem bi mogla pomoći muškarčeva snaga. Realno, koliko god se trudile prikazati jednakim muškarcima, žene su fizionomijom slabiji spol.

7. Mirisati prepoznatljivo

Nekada su frajeri bilo godinama vjerni onom jednom aftershaveu koji je savršeno odgovarao njihovoj koži, tako da nas je konkretni miris uvijek podsjećao na ”njega”. Nažalost, danas tome pridaju manje važnosti.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.