Stepančić: Švedska je bila dovoljno dobra – Jabuka.tv

Stepančić: Švedska je bila dovoljno dobra

Hrvatska rukometna reprezentacija se porazom od Švedske 28:34 oprostila od Svjetskog prvenstva.

Sigurno je da smo se htjeli oprostiti pobjedom. Bit će vremena za analizu, rekao je Luka Stepančić u razgovoru za HRT nakon poraza od Švedske u posljednjoj utakmici Svjetskoga prvenstva u Njemačkoj i Danskoj.

Ne bih rekao da je Švedska bila prejaka. Bila je dovoljno dobra koliko je trebala. Iskoristila je naše pogreške. U prvom smo dijelu imali 12 tehničkih pogrešaka, što takva reprezentacija jako dobro kažnjava. Mislim da je izbornik dobro odlučio što nije forsirao stizanje rezultata već je dao priliku svima, dodao je Stepančić.

Izabranici Line Červara zauzeli su na kraju šesto mjesto i osigurali olimpijske kvalifikacije.

Vidim više pozitivnih stvari nego negativnih kroz cijelo prvenstvo, izuzev današnje utakmice koja rezultatski nije imala neki značaj. Imali smo 30 loših minuta cijelo prvenstvo, to je ono prvo poluvrijeme protiv Brazila koji nas je koštao nečeg višeg. Rekli smo prije prvenstva da dolazimo po kvalifikacije, to smo ostvarili. Naravno, kroz prvenstvo smo sami sebe uvjerili da bi mogli ostvariti nešto više. Mislim da smo i bili spremni, ali nas je tih 30 minuta odvojilo od toga, istaknuo je Stepančić.

Hrvatska se porazom oprostila od SP-a

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.