Stativa spasila Hrvatsku protiv Rudićevog Brazila u 2. kolu Svjetskog prvenstva

Hrvatska reprezentacija pobijedila je Brazil 10:9 u 2. kolu SP-a u Kazanju. Rudićev Brazil razbio je Hrvatsku u Svjetskoj ligi 17:10, ali kao da iz toga hrvatski vaterpolisti nisu naučili lekciju.

Hrvatska je uz dosta muke pobijedila Brazil u 2. kolu Svjetskog prvenstva u ruskom Kazanju. Bilo je 10:9 za Hrvatsku, ali Rudićev Brazil imao je zadnji napad za izjednačenje. Spasila nas je stativa i ranije sjajni Pavić na golu.

Sve ostalo je za zaborav. Hrvatska je pobijedila i to je jedino bitno, a s pobjedom smo otvorili put prema prvom mjestu u skupini i četvrtfinalu.

Brazil je deklasirao Hrvatsku u Svjetskoj ligi 17-:0. Čini se da Hrvati jednostavno nemaju formulu protiv velikog Ratka Rudića jer Brazilci su im opet umalo zagorčali život. Na poluvremenu su imali 8:4. Iako s dosta grešaka u igri, održavali su prednost.

Sve do četvrte četvrtine kad su Brazilci došli na gol zaostatka. Imali su dva napada za 10:10, ali Pavić i sreća bili su na hrvatskoj strani.

Sukno je bio najbolji strijelac s tri gola, Obradović je zabio dva, a po jedan su zabili Burić, Lončar, Paškvalin, Bukić i Bušlje.

(24sata.hr)

Komentiraj: