Stanivuković: Dok sam ja gradonačelnik, u Banjoj Luci sigurno neće biti gay parade – Jabuka.tv

Stanivuković: Dok sam ja gradonačelnik, u Banjoj Luci sigurno neće biti gay parade

Izabrani gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković kazao je u subotu da za vrijeme njegovog mandata neće biti održana Parada ponosa, odnosno gay parada.

Govoreći u Centralnom dnevniku na Face TV, a odgovarajući na pitanje bi li podržao paradu ponosa u Banjoj Luci, rekao je da je dovoljna jedna u Sarajevu, prenosi Avaz.

Smatram da su to vrijednosti koje se ne trebaju na taj način promovirati na trgovima. To nije u duhu naroda kojem ja pripadam, rekao je Stanivuković, uz dodatak da niko nije ugrožen.

Dodao je da za vrijeme njegovog mandata neće biti gay parade u Banjoj Luci. Istaknuo je da nije dobio takvu inicijativu, odnosno da još nije ni preuzeo dužnost.

Ja mislim da to ne treba biti u Banjoj Luci, to je moj stav, rekao je on.

Istaknuo je da se entiteti trebaju natjecati u tome tko će biti bolji.

Ja šaljem jednu ljudsku poruku, ovdje se može živjeti normalno, rekao je Stanivuković.

Dodao je da je u središte svoje politike stavio čovjeka, te da ne dijeli ljude po vjeri ni po naciji.

On je rekao da je Republika Srpska stvorena “borbom srpskog naroda”, te da je trajna i neupitna. Na pitanje šta mu je Srbija, rekao je: majka.

Stanivuković je rekao da je poslije svih ružnih riječi počeo razmišljati voli li doći u Sarajevo. On je spomenuo negativne napise pojedinih medija o njemu.

Na pitanje tko ga odbija, rekao je: Mediji, zato što me pogrešno interpretiraju, zato što nazivaju moj narod pogrdnim imenima. Naveo je primjer jednog sarajevskog portala koji ga je nazvao “sramotni Draško Stanivuković”.

(www.jabuka.tv)


27 komentara

 • Zanimljivo da srbi pa i muslici imaju domoljuba na bacanje bio mlad bio star promovira svoj marod i brani cak i neobranjivo. A nasa stoka sitnog zuba bi za fotelju praejeda iz groba iskopali i na stup srama izvjesili. Razumjem da se u hr-u sve komuniare i bivsi uebasi skrasili ali cudi me da ne okrenu igru i ne zaborave tu sugavu jugu jer se nikad vise nece povratit. Da se ipak okrenu drzavi iz koje su sve pokrali unistili ali qko nosta zbog mirovine koju fe sisati do smrti.

 • srednjovijekovna Bosna je nastala smišljeno i ciljano poradi paranja i uništenja Hrvatske. na jalan način osnovali su je Srbi koji su se nakon osnutka prve HR zavukli u nju i kojima je to bio cilj nakon Tomislava. na uljez način. od tud su oni tamo. potom su nas gnjavili i ugnjetavali ostali. care Dušane Silni Stanivukoviću. Banja Luko “srpski grade” i ostali “povjesničari”.. idioti

 • pazi: Republika Srpska stvorena “borbom srpskog naroda”. majko Kristova, a malom Knezoviću govore balo balavi… baščaršijo puna si idiota..

 • Stanivuguzic je muškoložnik al dobro krije. A kako i ne bi, živi na brdovitom podneblju. Podeblje je to gdje su svi veliki alfa muzjaci koji se u tajnosti gnječe. Onog malog Begića je Staniguzic nasao na lgbt siteu a i u parlamentu srpske su ga nazivali homicem. No kada su iz pdp vidjeli da su podatci internet protokola vidljivi drzavnoj sigurnosti jos vise americkom veleposlanstvu ucinili su nesto. Istini na volju malo predaniji informaticar moze te podatke rovariti. No ono sto su ucinili u pdp je to da su se aktivirali i pronasli da devijantni Lukač isto peder pa su Staniguzica prestali zvat homicem.sad imaju deal.

 • Nek radi u svoja 4 zida sta hoce , a ako bude bolje upravljao svime sto bude imao ovlasti tako da narodu bude bolje…. Obicni narod ce ga podržati…. Okanite se vise nacionalizma i sta tko radi u svoja 4 zida dok se nisu i ovi sto su tu iselili…

 • Decko je 👍super, brani svoje ideale i svoj narod. Tako treba svak. Na mladosti ostaje svijet, nije im nimalo lako u ova luda vremena. Svak treba branit i svjedocit svoje, a onda ce postivati i tude.

  • Srbadija je, čini se, uspješno pomirila “svoje ustaše i partizane”, a kod Hrvata to izgleda nije uspjelo, iako je bilo prijeko potrebno.
   Srpska crkva je vjerovatno uspješno mirila naciju, dok je uloga “crkve u Hrvata” u najmanju kontroverzna, u smislu nastupa u državama gdje ima “pastvu”, nakon dakle raspada bivše države i sistema. Uvalila se u RH prilično povlašteno u sekularan prostor, a socijalno jedva da je ikako nastupala, već uglavnom ideološki, a prošle su godine i godine, nepovratno, i ljudi odlaze s namjerom da pronađu svoje dragocjeno vrijeme i mjesto, svoju domovinu, tamo gdje im je dobro – “ubi bene ibi patria”, dok ovi ideolozi vrte li vrte tu nekakvu priču i varijacije na tu temu.

 • ovaj gospodin je u pravu seksualna orjentacija je privatna stvar i ima pravo svak na izbor ali da siluju narod kako su oni drugačiji od drugih ili ovi drugi da idu svak dan ulicom da je to u redu e to je za pendreka i zašto ovi drugačiji ne pozovu svoje roditelje da se sa njima šepure kako imaju lijepu i naprednu djecu i što će im policijska zaštita kada idu na neku izložbu da je nazovem tako i policija nebi trebala osiguravati takav skup i mi drugi plaćamo policiju da osiguravaju nama mir i red i ne silovanje od ovakvih bolesnika

  • Kojega konkretno Boga i kojega zakona? Jer ima ih baš puno. A nerijetko se pri “bogatanju” misli na, odnosno projicira se, osobna vizija onoga što je “Bog”, pa ih time ima još i više, osim dakle svih ovih koji su kroz povjest čašćeni i poznati.

   • Jednostavno,
    Bog stvori muško i žensko, i reče plodite se množite.
    Muško i žensko.
    A drugo ničija vlast ne može biti od Boga blagoslovljena, ni opstati ako si drugoga potjerao sa njegove pradjedovine, konkretno iz RS.

    • Blizu 2% populacije ne odgovara tom tipiziranju muško/žensko. I kakav je to onda Bog, a osim toga imaš i ovih što se niti plode niti množe, što po osobnom odabiru, vjerskom ili ne, a ima ih i bolesnih pa ne mogu imati potomstvo, pa njima ovaj tvoj izgleda u prazno govori, ili je i tu biće oman’o.

     A drugo, tjeralo se sa pradjedovina i pradjedovina, i trijebilo nemilosrdno čitave skupine, puno, puno prije te RS, a sve u ime Boga i od vlasti koje se pozivaju na njegove zakone, pa čak i međusobno u smislu kada imaju istoga tzv. religijskoga praoca.

 • Vratit će ih Stanivuković malo sutra. Eto vam sad vi što ste govorili protiv Dodika. dobili ste deset puta većeg četnika. Srbi koga god dovedu on je četnik dok naši se plaše i sjene ustaša.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.