Stan od 70 kvadrata ove Čitlučanke odiše toplinom

Vanja Šego iz Čitluka radi u turizmu, majka je dvoje djece, a sa svojom obitelji živi u stanu od 70 kvadrata.

Aktivna je i na Instagramu, gdje redovito objavljuje fotografije svoga doma, a upravo je divno uređeni interijer potaknuo ekipu lifestyle portala Zadovoljna.hr da zamoli Vanju da kaže nekoliko rečenica o svom domu.

Vanji je uređenje interijera još uvijek hobi, ali priznaje da prema tom zanimanju gaji veliku ljubav pa možda to nekada postane i njezina profesija.

Stan Vanje Šego u Čitluku (Foto: Vanja Šego / Privatni album)

Svoj stan opisuje elegantnim, ali i ugodnim mjestom za život. Prije uređenja nije imala ideju što točno želi, a jedino u što je bila sigurna jest to da želi neutralne tonove pa je njima prilagodila i ostatak uređenja.

Inspiraciju crpim s Instagrama, s profila koje rado pratim. To ne bih nazvala kopiranjem jer svi pratimo ono što nam se sviđa, ali svemu opet damo neki osobni dodir, kaže Vanja.

Kada je u pitanju namještaj u stanu, nešto je, kaže, staro, nešto je napravljeno, a nešto kupljeno. Trudi se što više toga kupovati na malo unikatnijim lokacijama jer voli da svaki komad ima neku svoju priču.

Vanja obožava neutralne tonove kojima je prilagodila uređenje (Foto: Vanja Šego / Privatni album)

A proces uređenja stana nikad ne završava.

Nema kraja jer raste i presvlači se iz sezone u sezonu jer u tome uživam, kaže Vanja, koja je najponosnija na ulaz, odnosno hodnik koji joj je tijekom svih faza uređenja bio najdraži.

Posebnim ga čine grede koje su iskorištene kao zidna dekoracija, a zapravo su meni jako draga uspomena, dodala je Vanja, koja priznaje da nikad nema mira kada je uređenje interijera u pitanju.

Vanjin najdraži dio stana je ulaz (Foto: Vanja Šego / Privatni album)

Uvijek ima mjesta da bude još ljepše i bolje, kaže. Svima onima pred kojima je uređenje doma savjetuje da slijede srce, a ne pravila i da naprave dom u kojem će se lijepo osjećati.

U njezinu slučaju to znači autentične komade, prirodne materijale i neutralne boje koje su ugodne oku i duši.

Kako sve to izgleda kada se teorija pretvori u djelo, pogledajte u galeriji, u kojoj je izdvojen samo mali dio fotografija Vanjina doma, a sve novosti kojih tamo ne nedostaje možete pratiti na njezinu profilu na Instagramu, piše Zadovoljna.hr.

Stan od 33 kvadrata u Mostaru izaziva oduševljenje

(www.jabuka.tv)

8 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.