SSŠ Široki Brijeg uspješno se predstavila na sajmu “Poduzetništvo na djelu”

U sklopu projekta “Poduzetništvo na djelu“, koji sufinancira Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti, 24.veljače Srednja škola dr. fra Slavka Barbarića Čitluk je bila domaćin “Sajma poduzeća za vježbu”, u kojem četvrtu godinu zaredom sudjeluju učenici trećih i četvrtih razreda srednjih škola ekonomske struke s područja Hercegovine. Prema riječima Gracijele Marijanović, stručne savjetnice u Zavodu za školstvo Mostar, riječ je o simuliranju rada učeničkih poduzeća za vježbu u kojem učenici uče kako raditi u nekom poduzeću.

Naša škola se predstavila sa dva poduzeća. Pod vodstvom mentorice prof. Ane Kraljević 4.d su predstavili svoju vježbeničku tvrtku “Blic Media” koji su se bavili pružanjem usluga snimanja i fotografiranja, izrade foto-poklona, fotografija na platnu, fotobooka i prigodnih maskota.Ideja naših maturanta je bila toliko dobro razrađena da su se ljudi pitali da li “Blic Media” zapravo postoji i da li su im bili sponzori. Odjel 3.c, koji je vodila mentorica prof. Iva Ćavar su predstavili poduzeće “Choc n rock” koje se bavilo prodajom čokoladnih deserta,pralina i muffina.

Oni su ostvarili najveći broj prodanih prozvoda. Svi smo ponešto naučili i stekli nova prijateljstva. Oba odjela su se pokazala iznimno dobrima u prezentiranju i  poslovanju svojih djelatnosti.Posebno zahvaljujemo Print Grupi koja nam je omogućila da svoje tvrtke predstavimo u najboljem svijetlu sa njihovim plakatima.

(www.jabuka.tv)
4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.