Srpski novinari tvrde: Ivan Dodig nosi ustaški grb na dresu

U Srbiji očigledno s posebnom pozornošću prate i nastupe hrvatskih sportaša pa tako i onih koji igraju u Wimbledonu. Sada je njihova meta postao tenisač Ivan Dodig.

Smiješne optužbe dolaze iz srpskog tabloida Kurira koji optužuje Dodiga da flertuje sa ustaštvom. Naime, hrvatski tenisač na lijevoj strani gornjeg dresa nosi reklamu jedne američke kompanije Solfire koja srpskog novinara podsjeća na slovo U.

Dodig je u taj znak ubacio crveno-bijele kvadratiće koji su karakteristično obilježje za sve hrvatske sportaše, ali to je bilo dovoljno novinaru iz susjedstva da navede kako je taj znak sada identičan ustaškom grbu. (Tportal.hr)

(www.jabuka.tv)
6 komentara

  • HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
    PAS MAJKU KOJI JE MOZAK OVO NAPISAO HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

  • Ispravak krivog navoda: Nisu oni nosili partizanske kape, ono su bile šajkače a to su kape koje nose Četnici a to je Fašizam. Naravno o tome nitko ne piše.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.