Srpski mediji o Tini Katanić: “Severina je za nju nula”

Istraga oko curenja snimki manekenke Tine Katanić s dvojicom mladića završila je optužnicom protiv trećega koji je sve snimao mobitelom.

Tijekom istrage, na mobitelu koji je policija zaplijenila pronađeno je još spornih snimki, a Domagoja R. odvjetništvo tereti za neovlaštenu distribuciju dviju snimki koje su izašle u javnost. Optužnica je potvrđena, ali nije mogla biti uručena, s obzirom na činjenicu da mladić već mjesec dana ne obitava na prijavljenoj adresi, što je njegova majka rekla policiji, piše Index.hr.

“Kad je davao iskaz, mladić je upozoren da mora biti dostupan. Za njim je izdana tjeralica i određen mu je pritvor”, potvrdila je odvjetnica Tine Katanić Tanja Vranjican Derek za Index.

Na mobitelu, koji je Domagoj prodao kad je priča dospjela u javnost, policija je pronašla čak 24 kratke snimke koje prikazuju Tinu u odnosu s dvojicom mladića, a na sudu će biti upotrijebljene kao dokazni materijal protiv optuženoga za kojim traga policija. Domagoj, nogometaš jednoga niželigaškoga kluba, policiji je navodno poznat i otprije, a sad ga čeka novo suđenje.

S Tinom Katanić odvjetnica se čula tek u srijedu, a manekenka joj je obznanila da želi suđenje bez javnosti kako ne bi imala daljnjih neugodnosti.

Ova vijest odjeknula je i regijom, a srpski Kurir Tinu Katanić usporedio je sa Severinom.

Podsjetimo, sve je počelo krajem studenoga 2014. godine, kad je Domagoj nazvao Tinu i dogovorio susret. Kad su se našli, on je već bio u društvu J. L. i D. Z. Svi su pili više vrsta alkohola, a što se točno dogodilo Tina se ne sjeća jer, kako je ispričala tužiteljstvu, bila je u alkoholiziranom stanju, piše Blic.

U svom iskazu Tina je nekoliko puta ponovila da se ne sjeća da je s trojicom muškaraca imala bilo kakav spolni odnos, a posebno nije bila svjesna da bi Domagoj mogao snimati, prenosi Index.hr.

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj: