Srpska premijerka i njezina partnerica očekuju bebu

Predsjednica srpske Vlade Ana Brnabić (43) i njezina partnerica Milica Đurđić, očekuju dijete.

Milica, inače liječnica, podvrgnula se medicinski potpomognutoj oplodnji, te je u Kliničkom centru Srbije, u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu gdje je zaposlena, otišla na trudničko bolovanje, prenosi Blic.

Milicu se katkada mogla vidjeti u društvu s premijerkom Srbije Brnabić, no zbog čuvanja trudnoće više se ne pojavljuje u javnosti.

Premijerka i dalje ostaje pri stavu da ne priča javno o privatnim stvarima. U svakom slučaju hvala na lijepim željama, rekli su za “Gloriu” iz ureda srbijanske premijerke.

(www.jabuka.tv)

26 komentara

    • Srbadija cilja na puno više od članstva u EU. Moguće da se varam, jer – ‘tko se jednom o mlijeko opari’ …, ali kad se oni jednom dočepaju pozicije u Europi, glavninu svoje bizantijske ‘pameti’ ce usmjeriti na to da gospodare tzv. ‘regionom’, pa koliko god već više ‘zahvate’. U estradnom smislu veću imaju rezultata – jer turbofolkeri iz Grand (‘velike’) srpske produkcije već uvelike gospodare mladim i nerazvijenim mozgovima i postavljaju standarde. A ova srpska premijerka i ovo što čini nije ništa drugo doli običan ‘turbofolk’ – društveni fenomen i devijacija iz čega nitko ništa, podvrgnut takvom duhu tj. utjecaju, dobroga neće baštiniti. U konačnici, a što je razvidno i iz pojedinih izjava srpskih intelektualnih predstavnika koji se nisu odrekli velikosrbizma, niti iskreno pokajali za svo zlo koje je iz toga proizašlo, a kojemu je jedina istinska brana suverena hrvatska misao, država i razvoj, jedino što im stoji na putu sprovesti taj ‘pakleni’ naum jeste konflikt koji postoji među srpskim – svetosavskim i bošnjačkim – islamističkim interesima. Kad, i ako, se taj konflikt riješi, Hrvati – katolici, ali i sav civiliziran, zapadni svijet, pri tom misleći prvenstveno na europski kontinent, imaju razloga za ozbiljan osjećaj ugroženosti. Papa, Bogu hvala, poziva na mir i djeluje u tom pravcu, da ne dođe do krvoprolića, ali velika je odgovornost na kulturnom i gospodarskom segmentu društvenog uređenja koje će pametnim razvojem spriječiti nezadovoljstvo građanina tj. čovjeka uopće, a koje, ako nije spriječeno, prijeti bujanju ekstremnih djelovanja i stvara plodno tlo za neku novu tiraniju gdje u pravilu ono najgore iz čovječanstva ispliva na površinu tj. zasjedne na prijestolje.

  • Ee Bože moj svašta ima na ovom svitu.Pa evo stvoriih a di ih sastavi.Pa kako će taj mali anđeo živit?Tko je mama a tko tata?Sve bolesnooooo

  • Maaaaaa nijeeeee bolesno to je moderno curke su bas slatke molimo vas nemojte biti sovinisti pa u voljenoj njemackoj Irskoj koju svi zagovarate i ovdje to je tak in 😂😂😂 pa ljudi sta Ce reci frendi s Instagrama i Facebooka ak to ne podrzavate jao ovog mog sirokog sve konzerva do konzerve 😂😂😂😂

  • Jadno njihovo dijete, zbog ovakvih moralni i ljudski nakaza bog kaznjaznjava cijeli svijet i salje poruke buduce kataklizme i unistenja.

  • Bolestan naslov, neprirodno je da dvije zene ocekuju dijete, kazite bar usvojila dijete, dijete moze biti samo od muskarca i zene pa cemu onda ovakvi naslovi, cemu potreba da narod silom prihvaca nesto neprirodno!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.