Srebreni Vatreni pojačava zagrebačku Lokomotivu

Bivši hrvatski reprezentativac i nogometaš zagrebačkog Dinama, Josip Pivarić (31), mogao bi ovih dana pojačati Lokomotivu!

Klub s Kajzerice uspostavio je kontakt s Pivarićem, kojemu je istekao ugovor s kijevskim Dynamom i slobodan je igrač. Sam Pivarić je za Sportske novosti potvrdio kontakt s Lokosima.

Ništa još nije riješeno, dogovorili smo tek da ćemo sjesti za stol i razgovarati nakon povratka Lokosa iz Švedske. Osjećam se odlično, zdrav sam i spreman, a Lokomotiva je svakako jedna od opcija za nastavak karijere. Želim biti u zdravom kolektivu, Lokomotiva to svakako jest, Lokomotiva je praktički moj klub kao i Dinamo. A i obiteljski razlozi vuku me ostanku u Hrvatskoj, kaže Pivarić.

Zanimljivo, u Lokomotivi Pivarića vide kao – ljevokrilnog napadača! Obrambeni je bok, naime, pokriven, tu su Marković i Čeliković, a Lokosima nasušno nedostaje brzi krilni igrač. A Pivarić je i počeo kao napadač…

Sve do juniora igrao sam na krilu ili u sredini napada! Onda su me u juniorskim godinama počeli seliti na mjesto lijevog braniča, što sam igrao u kasnijim seniorskim danima. Lako bih se priviknuo na igru u napadu.

Kad je Dinamo igrao 2011. protiv Malmöa, Pivarić je bio na posudbi baš u – Lokomotivi! A što mogu Lokosi napraviti u Švedskoj?

Uh… Bit će jako teško dohvatiti dobar rezultat. Malmö je nezgodan, igra uvijek po istoj “špranci” – organizirana, čvrsta i disciplinirana obrana, a prema naprijed se uvijek nešto dogodi! No, ne smiju se Lokosi predati, Malmö ipak nije Liverpool, naši dečki trebaju vjerovati, te tražiti i čekati svoju šansu, kaže Pivarić.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.