Srbija izgubila od Engleske u 94. minuti, a onda je izbila masovna tučnjava

Mlada nogometna reprezentacija Srbije nije se uspjela plasirati na Europsko prvenstvo nakon što je u Kruševcu u uzvratnoj utakmici izgubila od Engleske 1:0 i to u 94. minuti.

Odmah nakon gola u sudačkoj nadoknadi, došlo je do masovne tučnjave u kojoj su sudjelovale obje reprezentacije. Tučnjava je počela na terenu, a nastavila se i u tunelu.

[youtube id=”dq8Yb9ZUOxs#!” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

12 komentara

    • Da si pažljivije čitala shvatila bi je poštovao Srbe zbog njihovog otpora austrougarima i Turcima (dok su se Hrvati poltronski odnosili prema Mađarima), a ova izjava je u kontekstu kosovske bitke i mitologije općenito

  • Za razliku od vas Hrvata koji glumite satro neku kulturu Mi bar ostajemo pri svome i nikome se ne uvlacimo u dupe i sisamo kite!!! Hrvati ne mogu pricati ni o hrabrosti ni junastvu za razliku od nas koji imamo svoju istoriju i kulturu koja je ispisana krvlju nasih predaka!!! Neko spomenu Oluju pa o cemu pricate napasti na nenaoruzane ljude koji se vec povlace smatrate nekim ratnim uspehom i pri tom vam pomaze citav zapad smijesno!!! Bolje se zapitajte ko ste vi ustvari odakle poticete,jeste li vi stvarno izvorni Hrvati ili pokatoliceni Srbi!!!

  • je srbine je..englezi otimaju jos vise jos gore..kolonijalisti..a i Rranci su slicni..sjetimo se zadnjeg odlaska na SP I Henria..bilo bi bonbardiranja i sankcija da je to ucinio bilo tko juznije od Alpa..pajdo ja sam ti Ujo ali ovaj put ste u pravu..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.