Mostarka krala po Širokom Brijegu

Istražitelji PU Široki Brijeg rasvijetlili su dvije krađe, počinjene 27. rujna ove godine. Navedenog nadnevka nepoznata osoba, iskoristivši trenutak nepozornosti prodavačice, iz zlatarne ‘SiM’ u Širokom Brijegu otuđila je žensku zlatnu narukvicu.

Istog dana, iz caffe bara koji se nalazi u sklopu Auto kuće Jelić u Širokom Brijegu, nepoznata osoba otuđila je mobitel, te novčanik u kome su se nalazili manja svota novca, osobne isprave i bankovne kartice. Operativnim radom kao mogući počinitelj identificirana je B. S. (30), s prebivalištem u Mostaru.
Temeljem našeg zahtjeva policijski službenici PP Čitluk prekjučer su lišili slobode B. S. (30), te je predali PU Široki Brijeg, gdje je nad njom izvršena kriminalistička obrada.Izvršenom kriminalističkom obradom utvrđeno je postojanje osnova sumnje da je B. S. (30) počinila opisana kazna djela, prenosi bljesak.info.

PU Široki Brijeg u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv B. S. (30), zbog osnova sumnje da je počinila opisana kaznena djela krađe iz čl. 286. KZ-a FBiH, navodi se u priopćenju MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)

20 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.