Srbija dobila gay ministricu

Srbija je danas dobila novu vladu, u kojoj se nalazi i jedna ministrica homoseksualnog opredjeljenja, koja svoju seksualnu orijentaciju ne skriva, piše Blic.

“Vlada Srbija imat će i jednu ministricu koja se javno izjašnjava kao osoba homoseksualne orijentacije”, rekao je danas srpski predsjednik Vlade. Predstavio je Anu Brnabić, ministricu državne uprave i lokalne samouprave.

Vučić kaže kako Brnabić s ponosom govori o svojoj homoseksualnosti.

“Ona to ne krije i s ponosom govori. Ona je toliko fina i ljupka, rekla mi je: Predsjedniče, ako vam to smeta, sigurna sam da će o tome sada govoriti… A ja sam joj odgovorio: Ne, mene zanima samo tvoj rezultat, a znam koliko si stručna i vrijedna”, prepričao je Vučić razgovor s novom ministricom, dodajći kako joj je biografija bez ikakvih mrlje te da ima izvrsnu radnu energiju.

Nova Vlada Srbije, koju je ta zemlja čekala od izbora u travnju, imat će 18 ministira. Većina njih su starosjedioci, s Vučićem na čelu. Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i dalje ostaje Ivica Dačić, Nebojša Stefanović ostaje ministar unutarnjih poslova te potpredsjednik vlade, dok je Aleksandar Vulin zadržao poziciju ministar rada i zapošljavanja.

(index.hr)

3 komentara

Komentiraj: