“Sramila sam se zlostavljanja”: Kći slavnog glumca priznala da su je silovali i da je abortirala

Kći glumca Ewana McGregora, Clara McGregor, progovorila je mentalnim problemima s kojima se suočava cijeli život, a spomenula je i tešku traumu kako je bila silovana i da je morala abortirati.

U iskrenoj Instagram objavi koju je započela s priznanjem kako se bori s mentalnim problemima ističe da se sramila i dugo skrivala.

Patim od tjeskobe od svoje četvrte godine i od djetinjstva idem na terapiju. Jako sam zahvalna zbog svega što su psihoterapeuti učinili za mene. Ta me tjeskoba spriječila u tome da živim život kakav sam željela.

Bila je poput kaveza u koji sam bila zarobljena i još uvijek se trudim izaći. Pila sam lijekove koji su mi puno pomogli, započela je Clara i priznala da je bila ovisna o Xanaxu, piše Večernji.hr.

Sramila sam se zlostavljanja koje sam dopustila da mi se dogodi. Krivila sam sebe za modrice, šljive na očima, silovanja i napade muškarca. Dijelim ovo iskreno u nadi da će pomoći drugima da se osjećaju manje usamljeno. Prošle sam se godine borila s tjeskobom, borila se da ostanem trijezna, nosila se s depresijom, bila u nasilnoj vezi i doživjela abortus, opisala je potresne događaje.

(www.jabuka.tv) 


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.