Sprema se novi otkaz u Dinamu

“U ponedjeljak, 29.10. u 12 sati, u press dvorani GNK Dinamo održat će se konferencija za medije. Gost je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić”, tekst je poruke odaslan od press službe iz Maksimirske 128. Dakle, nešto se opasno sprema u Dinamu jer Zdravko Mamić već dulji period nije imao presicu, a i sazvana je dovoljno rano da sve svi pripreme.

Što će se dogoditi? Nitko ne može sa sigurnošću tvrditi. Jasno je svima da su popucale spone između trenera Ante Čačića i klupske vrhuške. Dinamov trener suprotstavio je neobičnu postavu PSG-u i izgubio.

“Nisam zadovoljan kako je naš trener postavio momčad, ovo mi se nikako ne sviđa, jer je suprotno svemu što smo igrali i u Ligi prvaka i u domaćem prvenstvu ove sezone. Nisam sretan, ali trener je taj koji odlučuje. Ja nisam trener i ne sastavljam ekipu, ali ovo je za moj ukus predefenzivna taktika”, opalio je javno pljusku Zoran Mamić svom treneru pred stotinama tisuća gledatelja ispred malih ekrana.

“Pa dobro. Svako radi svoj posao u ovom klubu. Ja radim svoj, nadam se da je dosad bio na nivou Dinama. To što sam napravio nije bio razlog zasto smo ovako završili”, kratko je komentirao Čačić koji bi izgubio tu utakmicu i da je vukao najgenijalnije trenerske poteze u vlastitom životu.
I da su Mamići bili ljuti, to nije bilo vrijeme i mjesto za kritike prema treneru. Tako se to jednostavno ne radi, kao što jedan od najboljih Dinamovaca ne smije reći u kamere da se veseli šopingu u Parizu.

Sada možemo nagađati hoće li ‘zakon braće’ potjerati još jednog trenera? Ta je opcija jedna od onih na koju bi kockari se okladili, makar je moguća i nova poslanica svijetu o problemima koji tište Dinamovog izvršnog predsjednika. A njih je mnogo. Recimo, da njegov Dinamo više ne zanima publiku i da je na dvije utakmice Lige prvaka sakupio tek desetak tisuća navijača.

Kako bilo, sve ćemo saznati u ponedjeljak, 29. listopada. Točno u podne. (Sportski.net)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.