SOS: Ovaj dan treba biti proglašen Danom hrvatske slobode

Udruga SOS Široki Brijeg poziva sve hrvatske političare da u županijama s hrvatskom većinom današnji dan proglase Danom Hrvatske slobode i istine. Hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač istaknuti su hrvatski vojnici koji su svojim djelovanjem, radom i žrtvom višegodišnjeg nevinog izdržavanja zatvorske kazne Haagu zadužili svakog Hrvata. Spomenuti generali izdržali su za Hrvate i Hrvatsku, više nitko nikada neće moći reći da je Hrvatska zasnovana na zločinu. Danas je otpočela nova hrvatska povijest, Hrvati danas slave Dan svoje slobode.

Sudbina oslobađanja generala Gotovine i Markača, na dan 16. studenog 2012.godine odlučila je o sudbini Hrvata i Hrvatske. Povijest će pisati da je Oluja bila legitimna borba protiv zločinaca koji su pokušali uništiti jedan cijeli narod. Hrvatska vojska je vodila obrambeni rat i štitila je svoj teritorij, dakako da su tome bitan doprinos dali generali, kojima se treba posebno odužiti. Oduživši se Gotovini i Markaču, ovaj dan imao bi simboliku za sve branitelje, ali i žrtve koje nisu  bile uzaludne. Nadamo se da će se isto dogoditi i s dužnosnicima HZ HB te da će i oni biti oslobođeni što bi bilo najrealnije očekivati. Dakako da bi to posebno pozitivno utjecalo na odnos prema Hrvatima u BiH. Njihovoj slobodi se nadamo i u tom sudskom postupku očekujemo pravdu.

Sloboda Gotovine i Markača je sloboda Hrvatskog naroda! Stoga, kao trajni spomen na ovaj dan, predlažem da se u županijama s hrvatskom većinom proglasi Danom Hrvatske istine i slobode, stoji u priopćenju SOS Široki Brijeg, kojeg potpisuje Dalibor Ravić.

(www.jabuka.tv)

17 komentara

  • Da danas je tek zavrsio rat.. U pravu ste… Ali srbi reagiraju kao i očekivano…Za njih je to apsurd, skandal, nepravda… puu pas ma**r…
    Pa se bojim nedaj Bože drugog domovinskog rata…

  • smiješno je to kako neki koriste situaciju, slavimo svi sad, pustite skupljanje jeftinih poena. najbitnije je da su oni slobodni. btw, ima li negdje kupiti raketa? 😀

    • Mike Miller Posted on As someone who works in clinhotg retail I can safely say it’s rare to even find cool comic related shirts at all. Let’s hope the trend catches and you can get you phoenix shirt and maybe I can get my hands on a Blue Lantern shirt

  • Gdje su dični veleizdajnici iz hdz Šeks i ostala banda locirati, uhititi, transferirati. Nažalost banda iz hdz oćistila je prave i iskrene hdz-ovce izbacila ih, pa sad pozivaju Obitelj Tuđman da uđe u hdz ponovno, zamislite Karamarko kojeg je u hdz dove Manolić i Mesić. Jadna nam majka. Nadam se da će konačno početi sređivati se stvari u Hrvatskom nacionalnom korpusu i da nads neće predstavljati, bageristi, vozači viljuškara, veleizdajnici svih vrsta u svim profesijama. Konačno mislim da je došlo vrijeme da se suočimo sa svim lažovima, od lažnih vojnih mirovina do bandita koji su htjeli uprljati časnu odoru i čast Hrvatskog vojnika i čovjeka, a bili su dileri droge. Znamo da se i vodi postupak protiv jednog takvog veleizdajnika i kriminalca. Draga braćo i sestre Hrvati i Hrvatice Bog Vas Poživio. Bog poživio i čuvao našu Domovinu Hrvatsku. Nemojmo stajati u zaštitu veleizdajnika i kriminalaca u bilo kojoj stranci oni bili jer su to smutljivci i vražji saveznici. Budimo trezveni. Radujemo se povratku naših Generala i Istini koja pobjeđuje sve.

  • Aj ljudi moji.. Rat je zavrsio, slobodni smo, sretni, al nemojmo djeci mrznju u srce zabadat’. Svi smo mi ljudi, svi smo mi isti. Ne treba zbog pojedinaca mrzit’ cjelu regiju.
    Bog i Hrvati <3

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.