Šok za Dinamo: Ademi pao na doping testu – Jabuka.tv

Šok za Dinamo: Ademi pao na doping testu

Na službenoj web-stranici Dinama osvanula je vijest koja je za sve nogometne fanove, a posebice navijače ”modrih”, odjeknula poput bombe.

Naime, tamo stoji kako je 24-godišnji veznjak Dinama Arijan Ademi bio pozitivan na dopinškom testu nakon utakmice Lige prvaka protiv Arsenala 16. rujna i kako je protiv njega otvoren postupak.

”Upoznati smo s rezultatima doping kontrole nakon utakmice 1. kola Lige prvaka protiv Arsenala i da je naš igrač Arijan Ademi bio pozitivan te je protiv njega UEFA otvorila postupak.

Prema pravilima UEFA-e GNK Dinamo ne smije komentirati dok traje disciplinski postupak i dok ne bude gotov nalaz B kontrole.

”Naši igrači su godinama nakon europskih i prvenstvenih utakmica redovito podvrgnuti doping kontrolama i nikada se ovako nešto nije dogodilo tako da moramo reći da smo iznenađeni ovakvim rezultatom.

Arijan Ademi je šest puta testiran u zadnjih godinu dana i svaki puta je nalaz bio negativan. Isto tako igrači su od početka sezone više puta testirani od strane Uefe i Hrvatske antidopinške agencije te su svi nalazi uvijek bili negativni”, stoji na službenoj stranici GNK Dinamo.

(www.jabuka.tv | Foto: Getty Images)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.