Šok u Juventusu: Za Mandžukića je sezona gotova! Evo što o tome kaže sam Mandžo… | Jabuka.tv

Šok u Juventusu: Za Mandžukića je sezona gotova! Evo što o tome kaže sam Mandžo…

Prije nekoliko dana Mario Mandžukić šepajući je napustio trening Juventusa držeći se za bedro lijeve noge. Iz kluba su prvo tvrdili kako se radi tek o manjem problemu, potom je izjava trenera Massimiliana Allegrija zabrinula sve navijače, a sada su talijanski mediji objavili kako je Mandžo izgubljen do kraja sezone jer mora na operaciju!

Mario Mandžukić (32) s ostatkom momčadi Juventusa nije otputovao u Saudijsku Arabiju gdje ‘stara dama’ i Milan danas (srijeda, 16. siječnja) igraju utakmicu talijanskog Superkupa. Mandžo se prije šest dana ozlijedio na treningu, a prema prvim informacijama radilo se o lakšem istegnuću bedrenog mišića, piše Hina.

No, u subotu je trener Juventusa Massimiliano Allegri ‘zakuhao’ situaciju kad je na pitanje u kakvom je stanu Mario Mandžukić samo kratko odgovorio:

No good… (nije dobro), kazao je Allegri i nastavio:

Mandžukića gotovo sigurno neće biti najmanje nekoliko tjedana.

OK, aludirao je Allegri i na Mandžukićev nadimak Mr. No Good, ali je u isto vrijeme ‘bacio bubu u uho’ jer je prvo najavljeno kako će hrvatski napadač pauzirati dva do tri tjedna, a potom se vrijeme oporavka iznenada odužilo za tri nova tjedna. Značilo bi to da Mandžo gotovo sigurno propušta prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka koju Juve igra u gostima kod Atletico Madrida 20. veljače. Tako je bilo sve do danas kad su talijanski mediji plasirali novu senzaciju, nimalo dobru za Mandžukića.

Naime, pojedini mediji tvrde kako Mario Mandžukić mora na operaciju nakon koje bi oporavak trajao tri do četiri mjeseca te kako je za njega sezona već sada završena! Da stvar bude još i gora, nitko iz Juventusa nije demantirao te poprilično zabrinjavajuće informacije.

Srećom, kad već Juventusova press služba ne radi svoj posao, radi nitko drugi do – Mario Mandžukić. Sigurno su ga spomenute vijesti razljutile jer je odmah na društvenim mrežama demantirao kako ide na operaciju.

Naporno radim kako bih se mogao vratiti u momčad kroz koji tjedan. U međuvremenu, najveći sam navijač Juventusa! Sretno večeras!, napisao je naš napadač i tako demantirao sve senzacionalističke napise o odlasku na operaciju.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: