SOK Mostar izborio plasman u Premijer ligu

Uzvratna utakmica finala doigravanja za plasman u Premijer ligu između Studentskog odbojkaškog kluba Mostar i Ženskog odbojkaškog kluba Orašje završila je pobjedom SOK Mostar s 3:0. Utakmica je odigrana u subotu u 18 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

SOK Mostar je u prvom susretu odigranom u Orašju slavio s 3:0 u setovima, pa je za povratak u Premijer ligu bilo dovoljno da osvoji jedan set.

Očekivali smo pobjedu i ulazak u Premijer ligu, a pripremili smo se i na dolazak velikog broja navijača ŽOK-a Orašje. Trebao nam je jedan set koji smo ostvarili na početku, pa smo s lakoćom odigrali i preostala dva seta i uveli cijelu drugu postavu. Mnogo smo sretni što smo se vratili u Premijer ligu i što smo pokazali nekim ljudima da smo u nesretnim okolnostima i nedostatkom sportske sreće ispali, naglasila je Tamara Ćešić, kapetanica SOK-a Mostar i studentica na FF u Mostaru.

Presretna sam što smo uspjeli ostvariti početni cilj naše ekipe.

Imali smo svih 20 pobjeda i jako sam ponosna na svoje suigračice.

Čestitam i suprotnoj ekipi koja se stvarno odlično borila, a zahvaljujem i publici koja je došla kako bi nas podržala, dodala je Tamara Stojanović, igračica SOK-a Mostar i studentica na FF u Mostaru.

Pobjednički pehar za osvojeno prvo mjesto igračicama SOK-a Mostar uručio je predsjednik OSFBiH Miloš Jelčić, a medalje predsjednik OSBiH Alija Fatić.

Sastavi timova

SOK Mostar: Anđela Vidaković, Tamara Ćešić, Angelina Divljan, Tihana Vidović, Anamarija Periša, Gabriela Brekalo, Elena Augustinović, Amra Mandžukić, Marija Jakić, Tamara Stojanović, Magdalena Šimić, Sandra Brekalo

ŽOK Orašje: Iris Mikić, Suzana Stjepanović, Tereza Lucić, Marija Knežević, Maja Filipović, Anita Živković, Nikolina Tomašević, Tamara Jurakić, Ivona Mišković, Nikolina Pejić, Patricia Stjepanović, Mia Neretljak

(www.jabuka.tv | Martina Perković)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.