Snimili pornić pri skoku s padobranom

Porno glumac u usponu, Alex Torres, pokušao je spojiti svoje dvije najveće ljubavi, padobranstvo i seks, u porniću koji je snimio s Hope Howell, recepcionarkom u aero klubu Skydive Taft School u Bakersfieldu (Kalifornija, SAD) u kojem je i sam Torres bio zaposlen kao instruktor.

Par se seksao u avionu, kao i prilikom zajedničkog skoka iz aviona i samog leta padobranom. Sve su naravno snimili i fino montirali na pjesmu Katy Perry E.T. Ponosan na ovaj nesvakidašnji uradak, Torres je postavio video na svoj website, u nadi da će tako privući pažnju Howarda Sterna.

Problemi su nastali kada su na video naletjeli lokalni srednjoškolci koji su jedan drugome prosljeđivali ovu snimku. To su naravno otkrili njihovi roditelji i tada kreće medijska hajka. Otkačeni par ne može biti optužen za seks i/ili golotinju u javnosti jer ih nitko nije vidio, ali su seksom u avionu prekršili neka sigurnosna pravila. Detaljnim pregledom snimke trebalo bi se utvrditi je li njihovo ponašanje u avionu ometalo pilota, javlja kget.com.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.