Snijeg zabijelio Hercegovinu

Prema pisanju norveške stranice za vremensku prognozu yr.no danas je u Širokom Brijegu cijeli dan trebao padati snijeg, no očito su ‘promašili’. 

Snijeg je u ranim jutarnjim satima zabijelio Hercegovinu, no tijekom dana nije padao te se u gradskim sredinama nije zadržao, dok se na brdskim predjelima zadržao.

Ukoliko je snijeg zabijelio i vaše mjesto, pošaljite nam fotografije na [email protected]

U većem dijelu Bosne i Hercegovine jutros pada snijeg slabog do umjerenog intenziteta, pa je prometovanje vozilima usporeno. U višim predjelima Bosne ugaženog snijega na kolniku ima od 2 do 5 cm. U ostalim područjima kolnik je mokar i klizav.

Ekipe putne operative obavljaju svoje aktivnosti na svim dionicama gdje je to neophodno. Apelira se na vozače da voze maksimalno oprezno, da vožnju prilagode trenutnim uvjetima na putu i da na put ne kreću bez zimske opreme. Na dionicama kroz usjeke skreće se pažnja na učestale odrone kamenja na kolnik.

Do kraćih zastoja tijekom dana dolazi na dionicama na kojima se izvode sanacijski radovi i gdje je obavezno poštivanje privremeno postavljene signalizacije.

Na graničnim prijelazima zadržavanja su kratkotrajna.

Široki Brijeg u 7:30h:

snijeg-2

snijeg_siroki_1

snijeg_siroki_2

crkva

hercegovina-snijeg

 

sb-snijeg

drinovci_snijeg

Drinovci

(www.jabuka.tv) 

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.