Dubioza kolektiv 2. ožujka pred mostarskom publikom

Balkanski-punk-dub bend Dubioza kolektiv potvrdit će status koncertne atrakcije regije i pred mostarskom publikom, koja će u njihovom nastupu uživati u pokladnom tjednu, točnije u nedjelju, 02. ožujka u sportskoj dvorani na Bijelom Brijegu u Mostaru.

Pred mostarsku publiku Dubioza kolektiv stiže sa velikog koncerta u splitskoj Spaladium areni, dok su za travanj najavili svoj najveći koncert do sada-u beogradskoj Kombank areni.

Sa mnoštvom odsviranih i zakazanih koncerata, Dubioza kolektiv nastavlja svoju misiju. Zvuk benda kombinacija je tradicionalnih glazbenih formi sa elementima hip-hop-a, reagge-a, dub-a i rock’n’roll-a, obojena jedinstvenim iskustvom koje je njihove živote promijenilo zauvijek. Njihove energične žive svirke prepoznate su kao pravo osvježenje na balkanskoj glazbenoj sceni.

Da su jedan od koncertno najaktivnijih bendova, govori I podatak iz 2013.godine , kada su održali  80-tak nastupa u 23 zemlje regije, Europe i Južne Amerike, uključujući prošle jeseni tri velika, spektakularna samostalna koncerta pred rasprodatim dvoranama – Zagrebu (Dom sportova 12.000 posjetitelja), Rijeci (Dvorana mladosti -6.000) i Sarajevu (Skenderija -11.000).

“Nastojimo u Hercegovinu dovesti neke od najvećih glazbenih zvijezda, pa je Dubioza kolektiv logičan izbor. Budući da se već nekoliko godina nisu sreli s mostarskom publikom, ne sumnjamo kako će se ulaznice odmah razgrabiti.”, kazali su organizatori koncerta  iz agencije PRimera.

Ulaznice u pretprodaju stižu idući tjedan po jedinstvenoj cijeni od 13 KM, a već sada se mogu rezervirati na [email protected]

Sve novosti  o mostarskom koncertu Dubioze kolektiv pratite na facebook stranici https://www.facebook.com/PRimera.Mostar

(www,jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.