Snažan potres pogodio Grčku i Tursku: U Izmiru se urušile zgrade

Snažan potres pogodio je egejsku obalu u Turskoj, sjeverno od grčkog otoka Sama, objavili su u petak dužnosnici.

Potres magnitude 7.0, oko 17 kilometara od obale zapadne pokrajine Izmir, osjetio se i u Ateni i Istanbulu, objavila je američka geološka služba.

Nema informacija o žrtvama, ali kruže fotografije urušenih zgrada u Izmiru.

Potresi su česti u Turskoj. U potresu u Izmiru 1999. poginulo je oko 17.000 ljudi.

Prema prvim informacijama oštećni su brojni objekti i prometnice. Turski mediji javljaju kako se nekoliko zgrada u obalnom gradu Izmiru urušilo.

Objavljena je i snimka koja prikazuje urušavanje zgrade.

(www.jabuka.tv)12 komentara

  • Nije potres bio u izmiru 99′ već u izmitu. mislim isti drek, to im je za ono klanje jučer. zanimljivo da je epicentar bio na u blizini samosa, Grčka, a Izmir puno više stradao

  • “to im je za ono klanje jučer”?!?
    Koji si ti psihopata. Pretpostavlja da svake nedjelje visiš na misi? Usput terorista je iz Tunisa. Znaš li ti uopće gdje je Tunis? Bliže je nama nego Turskoj.

  • Zrinko, bio iz Tunisa, Turske , Pakistana, Sirije, …svi su isti, otisli u Europu zbog islamizacije a Europa trula jabuka smrdi a nitko ne stiska nos, uljuljali se u svom bogatstvu dok Titanik tone oni šute. Kroz nas ce proći kao kroz meki sir. Hedonizam nas ubija, nista i nitko nam ne valja a svega u izobilju. Doci će dan kada cete vidjeti što znači neimaština, samo tadacebiti prekasno, tada ce nam skidati glave dok se molimo u crkvama kao sada u Francuskoj. I nitko nece mariti što susjedu skida glavu jer ima vremena do sutra, sutre ce tek mene dekapirati. Zapad je trul a mi mali. Ostaje nam samo molitva.

  • Zrinko, bio iz Tunisa, Turske , Pakistana, Sirije, …svi su isti, otisli u Europu zbog islamizacije a Europa trula jabuka smrdi a nitko ne stiska nos, uljuljali se u svom bogatstvu dok Titanik tone oni šute. Kroz nas ce proći kao kroz meki sir. Hedonizam nas ubija, nista i nitko nam ne valja a svega u izobilju. Doci će dan kada cete vidjeti što znači neimaština, samo tada cebiti prekasno, tada ce nam skidati glave dok se molimo u crkvama kao sada u Francuskoj. I nitko nece mariti što susjedu skida glavu jer ima vremena do sutra, sutre ce tek mene dekapirati. Zapad je trul a mi mali. Ostaje nam samo molitva.

  • Slažem se s tobom da Eoropa smrdi ali to smo sami krivi. Trebamo li zato biti sretni kad im Bog pošalje zemljotres kao odmazdu za njihovo klanje? I, znam desetke muslimana i znam da nisu svi isti. Isto tako njihovi kreteni tvrde da smo mi svi isti. Retorika oni su svi isti ne ide pod ruku sa pričom da nam ostaje samo molitva.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.