Snalažljivi Hercegovci: Obavještenja o radaru na društvenim mrežama

Na Facebook stranici formirana je grupa koja šalje fotografije i obavještava članove gdje je točno postavljen radar.

Nakon što je Policijska uprava Trebinje priopćila da će radar “Ramer 10” za automatsko mjerenje prekoračenja brzine biti postavljen na putnoj mreži u Hercegovini, na Facebooku je formirana grupa koja šalje fotografije i obavještava članove gdje je točno postavljen radar.

Obavještenja na stranici Gdje je radar Hercegovina prati preko 1.500 vozača, a postavljaju se fotografije i informacije s točnom satnicom i mjestom gdje je postavljen radar.

Na Facebook stranici objašnjeno je i što je “Ramer 10”, a postavljena je i stara fotografija policijskoga automobila.

Iz Policijske uprave Trebinje obavijestili su vozače da će radar nove generacije kontrolirati brzinu do 10. svibnja i upozorili sudionike u prometu da poštuju propise i prometnu kulturu, prenosi Radiosarajevo.ba

(www.jabuka.tv)
5 komentara

  • kazne povećane, plaće manje…kroz novi zakon o oporezivanju plaća oderali su nas samo tako…ta nije nijedan poslodavac preuzeo taj dio poreza…

  • Negdje ogranicenja stvarno nemaju logike.Eto pratite znakove i drzite se ogranicenja,pa ljudi moji kad bi igdi stigli?Normalnom čoviku ovolika pravila ne trebaju,a nesreće se događaju i pri malim brzinama.Ovo je samo udarac na dzep malih ljudi.Za tajkune ne vride ova pravila oni ne plaćaju ono sto neće,jer veza svagdi radi.(osobno mi se jedan hvalio).

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.