Smeč pobjednik prvog međunarodnog turnira Široki Volleyball Open

Prošloga vikenda u Širokom Brijegu je održan međunarodni Božićni turnir za odbojkašice u organizaciji HŽOK Smeč.

Atraktivna odbojka i lijepa druženja obogatile su Široki Brijeg u ovo predblagdansko vrijeme. Turnir je otvorio gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević, te u prigodnom govoru naglasio važnost sporta u životu zajednice i pozdravio napore organizatora u iznalaženju mogućnosti za obogaćivanje božićnog ozračja u Širokom Brijegu.

Natjecanje je igrano po sustavu ”svatko sa svakim” uz sudjelovanje ekipa HŽOK Smeč, OK Makarska te HOK Čapljina. Na žalost organizatora, u zadnji trenutak ekipa iz Crne Gore otkazala je svoje sudjelovanje uz iskrenu ispriku. Gledali smo stvarno zanimljive mečeve u dva dana vikenda.

Nakon svih odigranih utakmica, domaće odbojkašice HŽOK Smeč su osvojile prvo mjesto s maksimalnim brojem pobjeda, HOK Čapljina drugo, a gošće iz Makarske treće mjesto.

Pokale i prigodne poklone, ispred organizatora, dodijelio je Tadija Lasić predsjednik HŽOK Smeč i veliki entuzijast koji dugi niz godina vodi klub dovodeći ga sada na ovu visoku razinu.

Nakon zatvaranja turnira domaćini su priredili domjenak u hotelu Park gdje su bili pozvani svi sudionici turnira, sponzori i prijatelji kluba, mediji koji prate razvoj i rezultate kluba.

U ugodnom okruženju i izvrsnoj usluzi djelatnika hotela Park, druženje je trajalo do kasnih popodnevnih sati. Zaista fantastičan odbojkaški vikend u Širokom Brijegu, priopćeno je iz HŽOK Smeč.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.