Službenim vozilom udario dječaka i pobjegao pa dobio otkaz

Vozač Slobodnoga demokratskoga srpskoga kluba (SDS-K) u NS RS-u Branislav Janjuz (44) dobio je otkaz jer je sredinom veljače u Kozarskoj Dubici službenim vozilom i u pripitom stanju udario dječaka i pobjegao.

Glavni tajnik NS RS-a Marko Aćić rekao je da su u četvrtak dobili izvješće policijskih tijela u kojem je navedeno da će protiv Janjuza biti pokrenut prekršajni postupak i da je u trenutku nesreće imao 1,95 promila alkohola u krvi. – S obzirom na to da se radi o osobi čiji je radni odnos reguliran na određeno vrijeme, neće mu biti produljen ugovor i više neće biti djelatnik parlamenta – rekao je Aćić.

Zanimljivo je da je Centar javne sigurnosti Prijedor medijima otkrio rezultate istrage prije nego što je izvješće dostavljeno u Narodnu skupštinu, prenosi Večernji list.

Prometna nesreća dogodila se 14. veljače u 19.35 sati u Kozarskoj Dubici. Janjuz je službenim automobilom, koji je stavljen na raspolaganje predsjedniku zastupničkoga kluba SDS-K Darku Banjcu, oborio trinaestogodišnjega dječaka na biciklu i lakše ga ozlijedio, a zatim pobjegao.

(www.jabuka.tv)
1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.