Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara upozorila političke stranke | Jabuka.tv

Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara upozorila političke stranke

Služba za inspekcijske poslove Grada Mostara upozorava sve političke subjekte, da promidžbene oglase i plakate ne postavljaju na stabla, stupove javne rasvjete, površine te objekte i uređaje koji nisu namijenjeni u tu svrhu.

Podsjećamo, Lokalni izboru u Mostaru održat će se 20. prosinca 2020. godine.

Na temelju članka 122. Odluke o komunalno redu (Službeni glasnik Grada Mostara, broj 06/2005), prekršajno će se kazniti politički subjekti, koji ne postupe sukladno gore navedenim mjerama.

Inspekcijske kontrole poštivanja navedenih zakonskih odredbi u nadležnosti Komunalne inspekcije Grada Mostara počinju prvog dana predizborne kampanje.

Stoga pozivamo sve političke subjekte koji sudjeluju u predstojećoj jednomjesečnoj predizbornoj kampanji, da dosljedno primjenjuju zakonske propise u vezi s oglašavanjem i promocijim, te da navedene aktivnosti vrše samo na Zakonom predviđen način, stoji u priopćenju Službe za inspekcijske poslove Grada Mostara.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

 • Eh jadna inspekcija. Da nije malo kasno za te prijetnje. Da ste radili,kao što niste grad ne bi bio ovako zapušten,prljav,neuredan konfuzan.
  Vi sada ko fol udarili na plakate. Ma hajte molim vas lijepo

 • Ma ostavite sve kako i jeste. Navikli smo na neuredno i prljavo!!
  Nevjerovatno je do čega se doveo ovaj grad?
  Pitam se zašto je to tako? Tko brani gradskoj upravi da ga omete,opere? Nitko.
  Tko brani županiji/u njemu joj je sjedište….. vlada/ da pomogne gradu? Nitko.
  Tko brani gradonačelniku da smijeni “POKVARENE” djelatnike ureda graditeljstva? Nitko. I tako dalje,možemo u nedogled. Manje više u gradu Mostaru ništa ne funkcionira kako treba. I evidentno je da to odgovara dvijema najačim strankama. Grad im služi za potkusurivanje i političko prepucavanje…..
  Smetlje,promet u gradu,parking,zelene površine,kriminal oko građevinskih dozvola,sportska dvorana,sudski sporovi,kriminal oko kolektora,korupcija u manje više svim gradskim službama,evidentno propadanje gradskih javnih poduzeća,spra i neučinkovita administracija….
  I SADA SMETAJU PLAKATI!!!
  Ne znam da plačem ili se smijem

Komentiraj: