Sloboda nije platila dug bivšem igraču i neće igrati protiv Željezničara!

Prema odluci Disciplinskoga povjerenstva Nogometnoga saveza Bosne i Hercegovine, Sloboda je do danas (24. travnja) bila dužna isplatiti svom bivšem vrataru Denisu Mujkiću 28.000 KM, shodno odredbama točke 2. Sporazuma o isplati duga od 13. listopada 2015. godine.

Predsjednik tuzlanskoga premijerligaša Senad Mujkanović u izjavi za SportSport.ba istaknuo je kako dug nije niti će biti plaćen, barem kako sada stoje stvari, te da Sloboda neće igrati naredni prvenstveni susret u kojem je trebala ugostiti vodeći Željezničar.

“Ništa se nije promijenilo, nećemo igrati protiv Željezničara. Bh. savez glumi utjerivača dugova, a mi ne želimo da nas netko ucjenjuje” – kazao je Mujkanović.

“Nogometni savez jednostavno ne smije tako djelovati. Oni ne rade transparentno s klubovima i odluke donose sami bez znanja klubova, a mi ne želimo takav odnos. Ako ne odigramo sljedeću utakmicu, nećemo igrati ni naredne, pa ćemo vidjeti čemu sve ovo vodi i hoće li do kraja sve biti regularno. Vidjet ćemo što će se dalje događati” – dodao je on.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.