Slišković: Drago mi je da je srušen Stari most

Bivši izbornik nogometne reprezentacije i legendarni bh. nogometaš Blaž Slišković govorio je o brojnim temama u razgovoru za “Nedeljnik”, a jedna od njih je bila rušenje Starog mosta u Mostaru za vrijeme rata u BiH.

Upitan štop je za njega značilo rušenje Starog mosta, Slišković je odgovorio:

Što je za mene značilo rušenje onog mosta? Pa bila je to tužna slika. Samo znaš šta? Ako je, i samo ako je, istina da je taj most korišten da se prevozi streljivo za Armiju BiH, drago mi je da je srušen. Ne zbog armije, nego zbog streljiva.

Isto bih ti rekao i da je preko toga mosta streljivo vozio HVO. Tako je sačuvano možda nečijih sto života. A jedan ljudski život vrijedi sto starih mostova. Dao bih sto je**nih mostova za jedan život. I znaš što je bit u tome?

U Mostaru su bili srušeni i svi drugi mostovi, svi su bili srušeni. Samo što oni koji za njim kao toliko žale, žale jer su taj napravili Turci. Eto zašto. U tome vide suštinu, kao što neki drugi vide suštinu u tome što je neki most napravila Austrougarska. A za to vrijeme ne žale za deset tisuća ljudi. Kažu, most je simbol. Jeste. Ali evo, napravili su novi. Treba stvari gledati objektivno. Ima mnogo takvih priča o simbolima u Mostaru, a nikto ne priča o objektivnim stvarima.

Slišković je govorio i o stadionu Pod Bijelim brijegom, koji je prije rata bio Veležov dom.

Mislim i na to. To ti je jedan od primjera. J**o ga ti, stadion je na zapadnoj strani grada. Gradski stadion. Nit Veležov, nit Zrinjskog. To što je taj dio grada pripao jednima, a ne drugima, sad se više ne može promijeniti. Ne možeš uzet stadion i prenijet ga na drugi dio grada. Ne možeš.

Da je Grbavica u nekim okolnostima i nekim drugim razvojem situacije pripala Srbima, misliš li da bi stvarno Željezničar igrao na Grbavici i dalje? Pa ne bi, naravno. Još je ljudima iz Veleža nuđeno da se napravi naki dogovor, ali nisu htjeli. Ja im uvijek kažem, očistite ispred svojih vrata.

Oni mi onda kažu “izbrisat ćemo te iz povijesti”. Pa im ja ponudim da im donesem gumicu. Nije mene briga ni za status legende, ni za stadione, ni za mostove, rekao je Slišković za Nedeljnik.

(www.jabuka.tv | Foto: Igor Pavićević/Nedeljnik.rs)

94 komentara

 • Nisu Stari most pravili Turci već naši preci.
  Takva vremena bila, nezgodna i teška, okupatori i tad i sve do sada dolazili i odlazili bili gazde u tuđem ali i odlazili kad tad.

  • Ovo je plaćeni komentar, kako ni se narod krvio, sjetite se kako su naši vlastodrsci jedinstveni kad je i pitanju uvođenje nameta , sva tri operatera uvode tarifu slozno

 • Bravo Sliškoviću , sve je istina!
  Dovaljan je primjer za koga navijaju Bošnjsci kada igraju Turska protiv.
  Hrvatske.
  Tako je i kod Mosta, zato što su ga Turci pravili. A što je Haag presudio da je Most bio legitimni vojni cilj, oni te presude ne spominju, spominju samo ono što Bošnjacima odgovara…i tako je stalno i sve će prihvatiti samo nek ne sliči hrvatdkom.

  • Tuzla, most nisu pravili Turci već naši preci.
   Zna se šta su Turci bili u Hercegovini i šire i uz sve ostalo, nisu se ni oznojili.

   • sliškoviću.kockaru.fukaro.štabi reko za sedam logora u hercegovini.pijačka.bošnjaka paijenj i miniranje svega onog šaje bošnjačko.

    • Ajde haso ne dipr, u svemu vi žrtve a hocemo malo o logorima gdje su bili Hrvati.. čovjek realno govori i ne govori o logorima tutkume nego o mostovima.. pročitaj pa Komentiraj ako znaš citat..

    • Odgovori huso fkaro tko je
     19.10.1992 početak bošnjačko-hrvatskog sukoba u Novom Travniku strašni pokolj Hrvatskih civila zena, dice, staraca i Vojnika.

     20.10.1992: u Prozor-Rami pokolj Hrvatski civila i Vojnika.

     23.10.1992: u Uskoplju pokolj Hrvatskih civila i Vojnika.

     Pocetak ožujka 1993 selo Orlište zvijerski pokolji Hrvatskih civila zena, dice, staraca.

     04.04.1993 Lašvanskoj dolini strašni pokolji Hrvatskih civila zena, dice, staraca.

     16.04.1993 strašni pokolji Hrvatskih civila zena, dice, staraca u:

     ⁃ Trusini,
     ⁃ Đakovicama
     ⁃ Maljine
     ⁃ Bikoši
     ⁃ Šušanj
     ⁃ Grabovici,
     ⁃ Uzdolu,
     ⁃ Zenici,
     ⁃ Busovaci
     ⁃ Kiseljaku
     ⁃ Bugojnu,
     ⁃ Kaknju,
     ⁃ Vitezu,
     ⁃ Konjicu
     – Fojnici
     ⁃ Varešu

     22.07.1993 u Fojnici strašni pokolji Hrvatskih civila zena, dice, staraca.

     22.12.1993 u Križančevu Selu strašni pokolji Hrvatskih civila zena, dice, staraca.

     Više od 170.000 Hrvata je protjerano iz srednje Bosne!

     Hrvatska je primila na tisuce muslimanskih izbiglica iz BiH! Mi smo jedina zemlja na svitu koja ja Neprijatelja obskrbljavala dok je vlastiti hrvatski narod od isti tih ubijan i progonjen. Hrvatska je 4x spasila BiH od srbocetnickog genocida! dok je Alija na sve moguće načine Hrvate ubija i protjeriva uz pomoć Al-Qaide.

     Za vrijeme Akcije Neretva 4.09.1993 se Arif Pašalic sastaja sa Generalom Ratkom Mladicem u Hercegovini kako bi udruzeni agresiju izvršili nad Hrvatskim snagama da izbiju na more kod Ploca. Također su se Safet Oručević i Ratko Mladic u Operaciji Jesen 11.11.1994 u Gostinoj Šumi udruzili kako bi zajedno nad Hrvatskim snagama agresiju izvršili!
     Upravo Vi ste tribali biti osuđeni za UZP! Bošnjačka politika i armija je organizirala 331 logor kroz koji su prolazili Hrvati!

     Ovo je prava istina i neka svatko zna!
     Mnoge Hrvatice i Hrvati su prosli turturu logora, silovanja mučenja sakaćenja i ubijanja sto su ih organizirali muslimani Bošnjaci sa mudžahedinima i ISILkoji su stigli u BiH koristeci iskaznicu djelatnik polu mijeseca i drugi humanitarni organizacija!Te organizacije su zloupotrijebili
     Za ovaj genocid nitko nije odgovara

     El Mudžahid (arapski: ال مجاهد) je bila postrojba Armije Republike Bosne i Hercegovine sastavljena od mudžahedina, stranaca i bosanskohercegovačkih muslimana. Osnovana je 13. kolovoza 1993. pod naredbom generala Rasima Delića. Bila je u sastavu Trećeg korpusa Armije RBiH, a borila se protiv hrvatskih i srpskih snaga u vrijeme rata u Bosni i Hercegovini. Postrojba El Mudžahid poznata je po svojim brojnim i svirepim zločinima počinjenih tijekom rata nad hrvatskim i srpskim stanovništvom u BiH. Bivši pripadnici odreda El-mudžahid uglavnom su govorili medijima i pravosudnim organima da u akciju nisu išli bez suglasnosti Glavnog stožera Armije RBiH.[1]
     El Mudžahid
     SDA vođena Bakirom Izetbegovićem, čiji je otac par godina ranije primio odlikovanje od Tuđmana skupa s Ejupom Ganićem, priprema tužbu protiv Hrvatske i HercegBosne iako zna da je njegov otac pozvao Hrvatsku i HercegBosnu 1994. da pomognu Armiji BIH u borbi protiv VRS.
     Bakir zna da je u to vrijeme u Dalmaciji 400.000 bošnjačkih izbjeglica. Zna da su HV i HVO pomogli da dođe do kraja rata u BIH no inzistira na podizanju optužnice za ratne zločine 1993 godine iako je u Splistkom sporazumu bilo riječi i oko opće amnestije jedne i druge strane za međusobne zločine.
     Ova bizarna situacija koju ste pročitali zapravo se dogodila.

     Kao što znate HVO liderstvo je izručeno i osuđeno. Skupa s Hrvatskom. Izručeno je negdje 2005 godine. Suđenje je počelo 2006. U to vrijeme na čelu Hrvatske je Stjepan Mesić. Na čelu obavještajnih službi Karamarko.

     Dodajmo ovome da je bošnjački narod u Sarajevu dočekao Tuđmana ovacijama nakon završetka rata 1995 godine i deblokade Sarajeva.

     • Otkud Hrvati u BIH,oni su u hrvatskoj,ovde su katolici.Tako da nije bilo logora za Hrvate,ne lazi.Šta je sa vašim zlocinima i logorima nad muslimanima,koliko je s vase trane bilo terorista i placenika,o tom šutiš

      • (za 0:10)
       Hrvati postoje i dok nije bilo država !
       Pravljenje država ni na koji način nemože da poništi nečiju želju i pripadnost
       nekome Narodu.
       Očito je u BiH da su se Muslimani dosjetili da postanu Bošnjaci , jer bi tako lakše došli do svoje nacionalne države.
       Pošto im kao novom Natodu ide teško da imaju svoju nacionalnu državu, sada okreću Fes i pokušavaju anulirati stare Narode u BiH, pa da svi budemo samo tkz. Građani.
       Jer bi tako Bošnjaci/ građani lakše došli do svoga cilja. Države za sebe.

     • To je tako bilo ali samo okreni
      Sve je to napravijo HVO nad bosnjacima muslimanima hercegavine.pa zato ste i optuzeni,
      Zivot za Bosnu

     • Sve je ovo zalosno za sve narode sto su stradali tokom rata ne ponovilo se nikad vise sve se moze obnovit osim ljuskog zivota

     • Sta ce garib koliko zna tako i prica jedan obicni primitivac bio i ostao zna on dobro ko i zasto ga je srusio a vidi se da je isti kao i oni mislim na ustasem

     • HVO je evakuisao sve Hrvate iz Srednje Bosne prije nego je udario po Bošnjacima.

      Sjećam se samo u Travniku Hrvatskih CIVILA naoružanih do zuba, pravili barikade i hapsili Bošnjake.

      Mog su daidžu umalo ubili da ga komšija Zoran nije prepoznao.

      ‘100 i stotine hiljada Hrvata protjerano iz BiH’ je HVO protjerao jer je htio novi hrvatsku banovinu.

      Ko može izvršiti genocid nad vojnicima?

      Vojnik nit je narod nit je etnik pa kako genocid može biti izvršen nad njima kad su oni legitimni vojni cilj?

      Na kraju rata vam ponestalo municije pa ste ispaljivali PP aparate po položajima ARBIH.

      Muka mi je od vaših laganja, izmišljanja i historijskog revizionizma.

    • Sedam logora?!? Armija BiH imala je 341logor. Kroz njih je prošlo 14.440 Hrvata. Oni koji su izašli živi (a mnogi nisu) ostali su krivijh leđa. Imate popis svih tih logora, pođući od Titina muzela u Jablanici, gdje Sejdo dolazi svake godine i ostavlja cvijeće za poginule partizanske zločince. Za pobijene Hrvate ni svijeću nije zapalio. I on nas predstavlja u tom posranom “predsjedništvu”” Pseto pobalinčeno!

    • Tako je gospodine Hasa ta sliško nijebtrebao komentarisati ovakve teme radi navodnog žala za nečijim zivotima pokazo je da nije ni čovjek ni sportaš kno treba širiti ljubav među ljudima i ljubav prama našem gospodaru Bogu kojinje za sve ljude jedan prvi put me je navelo da reagiram na komentar navodnog sportaša kojeg su svi voljeli bez obzira na tzv svjetonadzor ali vinček čini destrukcije na neuronima u CNS i na perifernim organskim sisremima Bok, faljen Isus Majka Marija i Merhaba

  • JB.hrvatska,što bi Bošnjaci navijali za svoje agresore i rušitelje drzave Ako ti je zao Hrvata idi u Hrvatsku i sve ok.

 • Bravo Blaž
  U tebi teče širokobriješka, mokarska krv
  Sve je ovo istina , samo me smije puno ljudi to naglas reći

 • Zašto je pojam Ustaša nešto strašno kod Bošnjaka i Jugovića a pistojale su 4 gidine , …..
  …. a nisu im strašn Age Osmanlije koje su 500 godina vršile Genicid i Kultorocid na Balkanskim prostotima.
  Očito je odgoh i školovanje pod komunizmom ostavio dubok trag.
  Jer su Jugo-Komunistima protivnik bile Ustaše a ne Osmanlije, pa su pod komunizmom odgsjane generacije da Ustaše tretiraju kao nešto strašno.
  Iako je povjesna istina da su Osmanlije i Komunisti pobili puno više ljudi.

  • Zar u ustašama nisdu bili podjednako i Hrvbati i muslimani? Imali su muslimani u Pavelića preko 12 generala, a makjora potukovnika i pukovnika velik broj.

  • Danas? Dobro jutro Kolumbo! Kasniš preko 70 godina. Izvrću činjenice otkad su Hrvata, katolika, bravara Josipa postavili za šefa, nakon što je dosta godina proveo u SSSR.

   • Jadni balije neznate da je u BiH za vrijeme ndh bilo više ustaša muslimanske vjere nego katoličke (u arhivima postoje čak i popisi po imenima iz tog doba) ali su se deklarirali kao hrvati pa i poslije drugog sv.rata. samo mi nikad nije jasno zašto se hercegovci (muslimani) zovu bošnjaci kad ne žive u bosni.

    • A jel ti jasno da su Turci Vasi preci kao i Srbima.U ustašama nije bilo muslimana vise od 3%,dok pravoslavaca jest i to na vodecim pozicijama

 • Za Tuzlu. Svatko navija za svoje, a koristi tudje, bez srama. Primjer, jedan od direktora jedne vodece banke iz Mostara , dosao iz Banja Luke, jasno se izjasnio da ce, pri utakmici za prvenstvo, izmedju Rusije i Hrvatske, navijati za Rusiju, jer su im, u RS, oni blizi, ..
  Pa provali…zato sto su domacini…kao da bi navijao za Hrvatsku, da je ona domacin. Sve je na video snimku…ukucaj …mondo anketa utakmica Rusija Hrvatska..a tip bjezi od novinara, sa zenom i djetetom…i dodje upravljati jednom od hrvatskih banaka. ..dok mu majka zemlja napada Ukrajinu.

 • Otkad ste vi bosnjaci a ne bosanci???
  Postujem svakog al ste vi isprani narod,vi ste katolici bili dok turci nisu dosli na ove prostore. Dok su se hercegovci katolici skrivali da vode mise i obrede i u tome ustrajali zestoko,vi ste se prepustili i popustili pritisku i presli na drugu vjeru.
  To je dovoljno da pokaze kakavs te narod,prevrtacki i slab,kada u nesto vjerujes onda ne mijenjas to,al et vasi preci su bili slabici,isto kao sto ste vi sada… i nikad nista drugo necete biti,al zato znate napadat sve druge i svi vam drugi krivi. Katolici,hrvati,srbi…
  Procitajte malo povijest bosne i sve ce vam biti jasno,nema nigdje da su kraljevi bili muhamed i ahmed,nego tomislav,katarina i ostali.
  Mozgovi su vam isprani od davnina i takvi ce uvijek biti,bosanci.
  Za dom.

 • To je naša zemlja, tu žive Hrvati, od stoljeća sedmog tu Hrvati dišu. Zanimljivo, od svih zločinaca Turaka, Napoleona, Rimskih careva, Tatara, Ugara, Austrijanaca,..Engleza, Tita, komunista, Staljina, Lenjina, Maocetu Ga, .. ..i kojih sve zločinaca oni samo pišu Hitlera, Pavelića i Musolinija kao zločinca. Zanimljivo ljudi moji. Nema šanse da priznaju da je zločinac Tito i Staljin ubili više deset puta od Hitlera. Otkopajte Jasenovac pa čete vidjeti ispod ubijena ustaška vojska i šaka partizana. Treba srušiti stari most turski i ispod njega je željezni most što je rekao biskup Perić. Počnimo im se odupirati, tom ljevičarskom pokvarenom establišmentu po kojima je u redu ubiti dijete u majci ali da netko ubije plod psa e onda bi završio za zlostavljanje. Zalažu se da pe..ri, ne smijem ni naziv napisati, mogu usvajati djecu i gdje je tu pravo djeteta, to dijete će gledati sodomizam izopačenost i to usvojiti kao normalno. Dok će dijete oduzeti roditeljima ako otac pije, je li normalnije naliti se do besvjesti i sutra se otrijezniti ili učiti izopačenost. Uglavnom većina šuti, ma da mi je vlastiti sin rekla bi mu što nije normalno. Djecu se ne smije zagalamiti ili ne daj Bože pleskom ako radi nešto zlo i zato danas imamo pola djece koji su poremećeni jer im je sve bilo dozvoljeno, nekima nije problem babu i dida udariti nogom, u moje vrijeme bi to samo jednom moglo napraviti, to bi mu bio zadnji potez. Mnogi se ne brinu za roditelje a zapad cijeli je trulež u tom pogledu. To sve ljevica propagira, odmetnutost od Boga i radi loše stvari za pojedinca i zajednicu. Većina treba nadjačati tu manjinu koja je zagovornik sotone, pale crkve svi šutimo, neka zapale sinagogu ako smiju ali oni su kukavice jer kršćani okreću drugi obraz i ne snalaze se u ovom teroru manjine nad nama. Bit će sve gore i teže dok nas ne počmu ubijati kao u Rimsko doba i doba komunizma. Ovaj Baka je počeo sa otporom mučno da ostane živ, ta ljevica je banditska a sa banditima ne možeš na fin način. Oduprimo se

 • Točno tako… Kakav izdajnik i premazanko morap biti da izdaš svoje porijeklo, vjeru i ostale vrijednosti da bi zadržao posjede ispred turskog okupatorstva i prihvatio njihovu vjeru i običaje.. Jadno, al nažalost toga kod nas hrvata puno ima, udbašluka i izdajništva vlastitog naroda zbog osobnog interesa… A Baka je u pravu dosta toga… Lp

 • Anonimno 14:40, Ne trebaju oni daleko istraživati, u knjigama za povijest u VI razredu smo to sve učili. Oni, svjesni kako su nastali, pokušavaju miksati povijest i nešto napisati što svi znamo da je izmišljotina. Ne znam uče li djeca sada o “janjičarima”, Turci su ukrali malu djecu iz naručja Majku Hrvatica odveli ih u tursku učili ih gnusnim zločinima i za 20 godina vratili u Bosnu da ubijaju svoje roditelje na najzvjerskije načine. To je strašna povijest koja se sada stavlja pod tepih. Hrvati su imali ogromne žrtve 500 godina borbe sa zločincima sa Istoka, barbarima, koji su se zabijali u sredinu Hrvatske pa danas izgleda kao kifla. K tome zlu možemo pridružiti i 50 godina vladavine zločinaca komunista, koji su prave Hrvate, lovili i ubijali ko životinje a 45 godine ubili možda pola milijuna Hrvata kako bi opstala Jugoslavija. Srbi su po Hrvatskoj na strateška mjesta stacionirali JNA a u stvari svi oficiri su bili Srbi i pokoji Hrvat,bedak, kojem su ciljano namjestili ženu srpkinju. Zanimljivo uvijek su Hrvati bili dobri vojnici ali nakon rata ih prevare. Čujem da u Vukovaru,pored svih zločina Srba ima naših bedaka koji ožene srpkinju. Glupa, preglupa nacija su Hrvati. Danas vidimo Karleušu u Mostaru, Cece, žene koljača Arkana, cepaju pjesme iz auta, u svatovima pjeva,mrav, obvezno, onaj što je u Vukovaru pjevao zločincima Srbima kad su poklali 3000 Hrvata na Ovčari. Slavio valjda oslobođenje od ustaša. Hrvati su glup narod, pogotovo omladina koja slabo čita, čitaju gluposti što im peta kolona podmetne. Barem pogledajte povijest z ovih 1300 godina otkad su Hrvati ovdje, možda vam mozak malo proradi. I mislim da nam se sprema opet rat jer Srbi se ne mire sa tim da nisu uzeli Jadran, Split, Dubrovnik. Pored njih Hrvatska ima dosta jugonostalgičara koji su za jedan stan ubijenog hrvatskog poduzetnika, prodali cijeli narod. Svi se prave ludi zašto obnova Zagreba i Like traje dugo. Ti neljudi su se uselili u stanove Hrvata koje je ubio Tito skupa sa zločincima četnicima. I to vlasništvo nije razriješeno jer nasljednici traže svoje čravo po gruntu, a ovi uzurpatori se ne daju iz stanova koje su dobili kao zajamčeni najmoprimci pa iako je baka partizanka davno umrla unuci su nastavili živjeti iako nemaju pravo ostati u tuđem stanu. Sve ove ljevičarske udruge, Vili Matula, Urša Raukar, Teršelićka, Dokumente, Gong, Benčićka,…onaj smotanko Zoran,…provjerite gdje žive i kako su se dočepali milijunskih stanova. Hrvati ne spavajte, razmišljajte, propitujte, ostanite budni ako opet bude trebalo ustati za dom. Hijene se tako lako ne odriču plijena.

 • Prodali su naše snove Judini sinovi
  Suho zlato bacili u blato
  Buđenje je bilo tako lijepo,
  Možda prekasno i nevinom krvlju plaćeno
  Ej, umorna zemljo izmučena
  Ima li još tko umrijeti za te…

 • Ma mrs ustaso dobro je bilo dok si pare uzimao od sarajeva i muslimana fukaro nisu ti Turci smetali .A ovaj sto prica o nekom ubijanju hrvata nek pogleda malo Ahmice i jos ini drugih mjesta .

 • Nisu oni ni bosanci ni bošpnjaci. Oni su poturice, ljudi bez reda i karaktera. Oni su ništarije, a sad umislili dasu narod! Ma mrš u tri pm!

 • Bakir je govnar isti ko i ćača mu, ista ta islamistićka govna sada u Ukrajini ratuju na strani zlotvora Putina protiv Ukrajinaca,Hrvatima ostaje nadati es kako ćemo se kad tad obračunati s teroristima i islamistima.

 • Zašto, ako želimo pripadati modernoj civiliziranoj Europi i prihvatiti njene vrijednosti suživota i tolerancije, pripadnici balkanskih plemenskih zajednica i dalje forsiraju svoj zaostali primitivni mentalitet i žive u nekoj svojoj idealiziranoj povijesti smatrajući sebe uvijek i bezuslovno najboljima, često žrtvama drugih bez objektivnog sagledavanja činjenica kao i stanja gdje smo sami sebe, odnosno, naši “bezgriješni” lideri doveli cijelu naciju i državu, gdje najvrijedniji, najpametniji i najpošteniji odlaze iz naše prelijepe zemlje slično kao u doba komunizma i tako (p)ostajemo društvo staraca i kriminalaca!?

 • Ljudi,okanite se nacionalizma,uživajte u ostatku života,idite na izlet,zalijevajte cvijeće,ne vrijeđajte jedni druge,nemate ama baš nikakve koristi od toga. Svi narodi Svijeta su preživjeli svaša. Nemojte više,ljudiii.

 • Bravo za komentar točno u sridu.Moji ljudi oko čega se vi svađate,tako su vas i devedesetih zavadili oni koji danas vladaju,uživaju i s jedne i druge strane..Dok obični ljudi bilo Hrvati,Muslimani,Srbi masovno iseljavaju iz BiH,oni uživaju i njihovi potomci u blagodatima..A glede rata nikome nije donio dobro,samo je stradala jadna sirotinja sa svih strana..A glede zločina ,logora bilo je ih je nažalost sa svih strana jer budala ima na svim stranama,neponovilo se.Da je više objektivnih ljudi i realnih osudili bi sve zločine sa bilo koje strane,logore a ne samo svoje navoditi i tako u nedogled.Svi samo vide svoje i šta im njihovi veli političari,povjesničari serviraju često subjektivno,nije ni čudo da je toliko ljudi iselilo iz BiH..Država tako bogata prirodnim resursima,kvalificiranom radnom snagom pretvorena u najsiromašniju sve zahvaljujući političkim elitama koje uživaju u blagodatima..Vama “običnim”smrtnicima će uvijek reći krivi su Hrvati,Muslimani,Srbi svako svojima drugu stranu i uživat,a vi se još više iseljavati vanka.

  • Koji ustasluk i nacionalizam jadne ugrozene ustase ubijali pljackali a opet ugrozeni fukara ostaje fukara

 • Pa sto se slikate kod Starog mosta picke ustaske, kad je to isti most kao i svi ostali. Stari most je za Mostar isto sto Ajfelov toranj za Pariz, znači to je simbol grada fukaro ustaška. Baš kao i tvrđava Stradun grada Dubrovnika. Baka kurčev sine, kurac si si ti a ne Mostarac kad tako govoris o Starom mostu.
  Ovaj sto govori o bisnjackim zlocinima , zaboravio si na Ahmice i Stupni dol. To ne spominjete.
  Ne spominjete da je id 40.000 Bosnjaka koji su zivjeli u Hrvatskoj , 25.000 bilo u HV i MUP-u , te oko 1.100 je poginulo za slobodu Hrvatske drzave.
  Oko reprezentacije Hrvatske, zbog cega bi ja navijao uopste za reprezentaciju Hrvatske, ako sam Bosnjak . I sta je problem ako navijam za Tursku protiv Hrvatske (a nisam navijao, boli me klinac i za Hrvatsku i za Tursku).
  Zepce, ustase su fasisticka vojska i saveznici Hitlera, zbog toga svako normalan treba biti protiv njih

  • (za 0:00 =Mehu)
   Stari Most smo srušili zato što je bio neprijateljski legitimni cilj ( presuda Haaga).
   I kako se može Neprijatelj obnoviti, to je bilo i srušeno.
   Sada ima NOVI MOST svih mostaraca.
   kažu partizani…ako je nešto ustaško- vojno srušeno, …to više u jugoslsviji ne existira.

 • Mato, Mato, ni ti ne spominješ 370 000 izbjeglica po hrvatskim hotelima jadovu jedan. Što u srbiju niste bježali kad je Hrvatska agresor licemjeru jedan jadni?

 • zaštose.slišković slika sa nacionalizmom i rasizmom ka poznata sportska osoba nebi to.trebo ispoijavat .nacjonalistički naboj mržnja prema bošnjacima.višesu bošnjaci sliškovića uzdizali od njegovi hrvata nikad nisam čuo od bošnjaka daje reko Sliškovića lošu riječ kadbise goć njegovo ime spomenulo mnogisu sa osmjehom to sve ispratili e j moj baka.vrjeme prolazi godine se broje svakomeće bit dovoijno nekoliko kvadrata kad umre neće nikkoništa odnijet sa sobomugrob.jado ostavi neke lijepe uspomene iza sebe date mogu nova pokoljenja spominjati čovjek kad ima svoje poštene vrline on umre njegova djela vječito žive pozdrav baka

  • anonimno.23.14.pogadajute moji komentari.nećemo mi vašeg blaža preoteti nitinamje potreban.nek vama predaje priče iz rasističke mržnje.naštoje fukara spala bjedo umozak koti pere.mozak.jelite iko.od bošnjaka uvrjedijo na vjerskoj i nacionalnoj razini kogaje briga.kojesi nacije budi čovjek.jednom u životu.ostavi izasebe djelić ijuske vrline neš.vječito živjet

 • Glupana cudnog. Mostovi se grade da spajaju ljude i To su monumentalne gradjevine iz proslosti pod zastitom Ineska ako znas sta je to a sta ti jado sliskovicu ostavljas Iza sebe. Mrznju, nacizam , ljigavost i nista drugo. Rascisti sa sobom .

 • Mostar 1.08.počemuje slišković fukarać.u pravu svi.bivši.nogometnaš nepričaju šta Slišković priča onje izaosto u vreme nek potraži.trenerski poso.da živi od svog rada.slišković posjećame na franju vladića.našla rupa zakrpu.

 • slišković.nek prošeta kroz grad split.pametuje umostaru.ulićarski fakin.neznam štasu Sliškoviću nažao uradili bošnjaci.višesmog mi bošnjaci poštovali od hrvata.kao dobbrog čovjeka i uspješnog nogometaša sadnam vraća postare dane.sasi sam sebe posro.nastavi sliškoviću kakosi poćo.neznam koti mozak pere.ti nisi više svoj.🤔

 • anonimno.23.14.znam davasje rasizam odgoijo.otogse.neživi.tojeta vaša pismenost kultur civlizacija samo vi gurajte.tu vašu klero rasizam.ometi ispred vrata očisti kuću.

 • Jos jedan Covicev legitimni prestavnik koji mrzi drugog i drugacije i za rusenje je bio monumentalnog spomenika koji je po zastitom Uneska.
  Ali Nije se ni cuditi vazda je bijo glup sto se Vidi i iz njegovog sadasnjeg misljenja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.