Slavni milijarder ponovno ljubi: Zaveo je 16 godina mlađu ekscentričnu pjevačicu

Tehnološki vizionar i glavni čovjek Tesle i SpaceX-a, Elon Musk, nije dugo tugovao nakon što je ponovno, ovog puta navodno i konačno, prekinuo vezu s glumicom Amber Heard.

Na ovogodišnjoj Met Gali pojavio se u pratnji pjevačice Grimes.

Nakon što je, navodno, jednom za sva vremena prekinuo s glumicom AmberHeard, tehnološki vizionar i glavni čovjek Tesle i SpaceX-aElon Musk, ponovno ljubi.

U tajnosti je započeo vezu s kanadskom pjevačicom Grimes, s kojom je sada i službeno prošetao pred okupljenim medijima na ovogodišnjoj Met Gali.

Odjeven u crne hlače i bijeli sako, Musk je izgledao elegantno uz pomalo ekscentričnu pjevačicu koja se odjenula u gotičkom stilu – haljinu korzet u crno-sivoj boji, s pripadajućom ogrlicom, popularnim chokerom, i crnim robusnim čizmama s platformom, piše Tportal.hr.

Iako se već neko vrijeme viđaju, trude se vezu držati ‘ispod radara’ javnosti’, rekao je izvor blizak novom paru.

Da se ne što ‘kuha’ između njih, bilo je vidljivo već od ožujka na Twitteru, kada je 46-godišnji Musk s oduševljenjem podijelio spot 30-godišnje pjevačice, za pjesmu ‘Venus Fly‘.

Zanimljivo je kako se na Met Gali pojavila i njegova bivša djevojka, AmberHeard, no čini se da su uspjeli izbjeći bliski susret.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.