Slavna glumica ugostila bivšu suparnicu: Umjesto sukoba, potekle suze, a evo i zašto

Sa svojom majkom Adrienne Banfield-Jones i 17-godišnjom kćeri, pjevačicom Willow Smith, glumica i supruga Willa Smitha, Jada Pinkett Smith, odlučila je pokrenuti novi talk show, i to na Facebooku. Kao prva gošća stigla joj je bivša supruga njezinog muža, koja joj je odala veliko priznanje pred kamerama.

Slavna glumica, Jada Pinkett Smith, nije se niti najmanje trudila suzdržati od iznošenja osobnih stvari u svom novom talk showu na Facebooku, pod nazivom “Red Table Talk”. Kako bi, očito, postigla što veću gledanost i doživjela uspjeh, Jada je za prvu gošću dovela bivšu ženu svog supruga, Willa Smitha.

46-godišnja Sheree b, sjela je nasuprot svoje nekadašnje suparnice, i u otvorenom i iskrenom razgovoru otkrila sve od najtežem periodu u svom životu, kada se svim silama trudila održati svoju obitelj na okupu. Naime, Jada Pinkett Smith svoju vezu s Will Smithom započela je dok je on još uvijek bio u braku sa Sheree, s kojom ima sina Treyja, a koji je tada imao tek tri godine.

Veza sa Smithom pokazala se pravom, pa je tako Jada Pinkett Smith s njime u braku već 20 godina.

Budući da tada još uvijek nisam shvaćala što znači brak, isto tako nisam ni znala što je razvod i što on nosi. Da mogu nešto promijeniti, nikada ne bih započinjala vezu, priznala je Jada.

Bivše suparnice nisu se u talk showu samo smijale. Dapače, bilo je tu i suza, nakon što je Sheree Fletcher otkrila kako se njezinom sinu Treyju buduća očeva supruga itekako svidjela, prenosi Tportal.hr.

Trey je došao kući, a ja sam ga pitala kako mu se svidjela Jada. On je rekao da si mu se jako svidjela.

Na tu izjavu, Jadi Pinkett Smith krenule su suze, koje nije mogla zaustaviti, osobito nakon što joj je Sheree rekla: Hvala ti što si toliko voljela moje dijete.

Novi show, Jada Pinkett Smith radi zajedno sa svojom majkom Adrienne Banfield-Jones, ali i 17-godišnjom kćeri, pjevačicom Willow Smith.

Red Table Talk donosi surovu istinu, ljubav i strast. Moja mama je ‘stara škola’, Willow predstavlja budućnost, a ja sam točno u sredini.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.