Slavna glumica progovorila o paklu koji je proživljavala prije trudnoće: “Sramila sam se toga”

Glumica Anne Hathaway (37) nedavno je objavila da joj u obitelj stiže drugo dijete. Na Instagramu je uz fotografiju na kojoj se vidi i trudnički trbuščić napisala: Ovo nije za film, trudna sam – napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s trbuščićem te se obratila svima koji imaju ili su imali problema sa začećem: ”Vjerujte mi da ni meni nije bilo lako, zato vam šaljem puno ljubavi.”

Koliko je zapravo bilo teško njoj i njezinom suprugu Adamu Shulmanu otkrila je tek nedavno kada je, za britanske medije, odlučila iskreno ispričati kroz što je sve prolazila kako bi ponovno ostala u drugom stanju. Naime, Anne i Adam u braku su od 2012. godine, a četiri godine poslije dobili su sina Jonathana Rosebanksa. U nedavnom intervjuu priznala je da nije bila zadovoljna životom koji je vodila prije njegova rođenja te da ju je maleni Jonathan jako promijenio.

Dugo je trebalo da ponovno ostane u drugom stanju, a taj je proces za nju bio iznimno stresan i traumatičan. Najviše su ju, izjavila je, smetali ljudi koji bi ju ispitivali što čeka i zbog čega nikako ne ostaje trudna. To ju je. Kaže, potpuno izluđivalo!

Zato je i odlučila otvoreno ispričati koliko je bila razočarana svaki puta kada je mislila da je trudna, a ispostavilo se da nije, piše Večernji.hr.

Sramila sam se tog osjećaja. Osobito kad bi saznala da je nekoj drugoj ženi uspjelo, a meni nije. Dugo sam krivila sebe i svoje tijelo, a to je potpuno pogrešno. Tješilo me jedino kada sam razgovarala s drugim ženama koje su prolazile isto, tada bih znala da nisam sama, odala je glumica priznajući kako joj je ipak suprug bio velika potpora. Sretna je što joj druga trudnoća dobro prolazi. Dok je nosila sina Jonathana, u prvom tromjesečju je jedva stajala na nogama, a sad je puna energije i vježba u trudnoći.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.