Skupština HŠK Posušje: Cilj je Prva liga FBiH i uređenje Mokrog Doca

Redovna sjednica Skupštine Hrvatskog športskog kluba Posušje održana je u četvrtak navečer u općinskoj vijećnici.

Predsjedniku Skupštine Zvonki Landeki odazvalo se 26 članova od njih 33.

Skupština je usvojila sportsko i financijsko izvješće kluba, nakon čega se skupštinarima obratio predsjednik HŠK Posušje Dario Sesar.

Sesar je istaknuo kako škola nogometa broji 232 člana i kako će ona u budućnosti biti temelj ovog kluba. Još je kazao, kako će klub u budućnosti ulagati u školovanje trenera te kako će HŠK Posušje do 1. lipnja 2020. godine dobiti novog šefa škole nogometa.

Nakon toga je predstavio izvješće o poslovanju za 2019. godinu te se zahvalio svim gospodarstvenicima na podršci i predstavio nove sponzore za sezonu 2019./2020. Sesar je jasno istaknuo, da je cilj kluba plasman u Prvu ligu Federacije BiH i uređenje kompleksa Mokri Dolac.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Što se tiče uređenja stadiona, jaki vitar počeo uređivati, ali ne bi o tome, dešava se to i pametnijima padaju zidovi balkoni i slično. Popravit će se ako Bog da. Drugi je problem oko uređenja iznajmljenih prostora ispod tribine vidio sam neki ružan otvor na novo postavljen i jedan dio zazidan. Molim Vas donesite uredbu o vrsti o obliku otvora da se ne dogodi ciganija šarenilo i ruglo. Jer ljepota je vidit krasan stadion u sri grada samo nemojte ga nagrdit. Nisam sportaš nego običan stanovnik Posušja i veseli me vidit nešto lipo a teško mi padaju graditeljske i urbanističke pogreške. Pozdrav upravi kluba, PAMET U GLAVU I NAPRID.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.