Skupio milijun lajkova: Hoće li prijateljica doista spavati s njim?

Norvežanin Petter Kverneng objavio je fotografiju sa svojom prijateljicom Cathrine Johansen koja mu je obećala da će spavati s njim ako sakupe milijun lajkova. I to je uspio u manje od 24 sata

I baš kad pomislimo da smo sve vidjeli na Facebooku, pojavi se nešto što nas opet šokira. Nakon što su djeca Amerikanca Ryana Cordella objavila fotografiju na Facebooku uz pomoć koje traže da im roditelji nabave štene, koje će dobiti samo ako prikupe milijun lajkova na fotografiju, Norvežanin Petter Kverneng objavio je fotografiju sa svojom prijateljicom Cathrine Johansen koja mu je obećala da će spavati s njim pod istim uvjetima. Dakle, ako njihova fotografija bude imala milijun lajkova. No, Cathrine se gadno prevarila.
Petter je fotografiju objavio jučer i u manje od 24 sata, točnije 18 sati, prikupio je više od milijun lajkova. Fotografiju na kojoj piše “Cathrine kaže da će, ako dobijem milijun lajkova, spavati sa mnom. Molim vas, podijelite i lajkajte” korisnici ove popularne društvene mreže podijelili su više od 85.000 puta, a skupila je i više od 22.000 komentara.

Petter tvrdi da mu je Cathrine samo prijateljica i to još od srednje škole te da nikada između njih nije bilo ništa više od prijateljstva.

No, ako je suditi po onome što piše na fotografiji, sada bi trebalo biti.

vecernji list

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.