Skoro rasprodane ulaznice za Massimov koncert u Mostaru

Ulaznice za koncert Massima u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače, koji će biti održan u nedjelju, 1. travnja, gotovo su sve rasprodane. „Prodaja je išla očekivano dobro, ostao je tek jedan mali broj ulaznica, no pravi fanovi ukoliko budu brzi, još stignu po svoju ulaznicu za ovaj događaj koji se ne propušta.

Sudeći po pozivima koje smo imali, u Kosači će ove nedjelje uživati ne samo Mostar, nego cijela Hercegovina – od Rame do krajnjeg juga“, kazala je za Dnevni list Snježana Delić iz agencije Primera, zadužene za medijsku kampanju koncerta.

Preuzmite ulaznice

Organizatori su pozvali sve koji su rezervirali ulaznice da odmah dođu na blagajnu Kosače preuzeti iste, jer će ih u suprotnom, zbog velike zainteresiranosti, pustiti u slobodnu prodaju. Na ovoj koncertnoj turneji posjetitelje očekuje spoj starih hitova i pjesama s novog albuma „Dodirni me slučajno“, koji je nominiran za Porin u nekim od najvažnijih kategorija. Inače, Massimo u Mostar dolazi sa svojim odličnim 6-članim bendom, s kojim će boraviti u hotelu Bristol.

Turneja po BiH

Organizator Massimove bh. turneje (Tuzla, Zenica i Mostar) je zagrebačka tvrtka Haarlem 2 na čelu s producentom Tomislavom Kašljevićm, iza kojega su uspješno organizirani koncerti svjetski poznate skupine Gregorian u zemljama regije, Stinga i Edina Karamazova u Zagrebu, Paca de Lucia u Sarajevu, Zadru, Puli, Dubrovniku, Indexa i prijatelja, koncerta kojega je i idejni začetnik, te mnogi drugi koncerti poznatih glazbenika.

Generalni pokrovitelj koncerta Massima i benda u Mostaru je HT Eronet, kojeg možete posjetiti na Sajmu gospodarstva Mostar 2012. u paviljonu 2.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.