Škola košarke Široki Wwin pobjednik turnira u Dubrovniku

Mladi košarkaši Širokog Wwina, generacija (1999-2000) osvojili su košarkaški turnir u Dubrovniku. Na dvodnevnom turniru su odigrali tri utakmice u kojima su uvjerljivo pobijedili svoje protivnike.

Pored Širokog nastupili su domaćin Dubrovnik (s dvije ekipe) te Jolly iz Šibenika. U prvom susretu Široki je svladao vršnjake iz Šibenika 65:23, u drugom susretu stradala je ekipa Dubrovnika 87:43, da bi u zadnjem finalnom susretu zaključili turnir pobjedom nad prvom ekipom Dubrovnika 56:37.

Na turniru je nastupila i još mlađa generacija Širokog (2001-2002) odigravši dva prijateljska susreta protiv domaćina Dubrovnika. U prvoj utakmici slavio je Široki rezultatom 42:37, dok su u drugom susretu minimalno poraženi 41:43.Osvajanjem pokala i prvog mjesta Široki je još jednom dokazao i opravdao rad s mladima na kojima leži budućnos kluba.U četvrtak širokobriješka škola košarke imat će još jednu provjeru, u goste dolaze košarkaši Dubrave iz Zagreba.

Odigrat će se dva susreta, godište (1999) i (2001). Očekuju se vrlo zanimljivi susreti, škola košarke Dubrava potvrdila je doba rad s mladima i rezultatima koje postiže. (ABCportal.info)

(www.jabuka.tv)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.