Skechers tenisice već sada su najpoželjniji modni dodatak za proljeće

Znate li šta je zajedničko konobarima, frizerima, liječnicima i svim ostalim zaposlenicima koji svoje radno vrijeme provode stojeći ili hodajući?

Svi oni traže udobne cipele koje podupiru stopalo i osiguravaju siguran korak kako bi spriječili negativne posljedice na zglobove i kralježnicu. Upravo takvu obuću mnogi kupci pronalaze u radnjama Deichmann, gdje su modeli obuće i modnih dodataka brenda Skechers zvijezda ovog mjeseca. Osim toga, tu je i posebna akcija na nesnižene Skechers modele.

Skechers tenisice godinama imaju kultni status

Skechers tenisice godinama imaju kultni status, upravo među populacijom koja veći dio dana provodi na nogama. Popularne “Skechersice” vjernost kupaca zavrijedile su činjenicom da se radi o kvalitetnoj, laganoj obući dizajniranoj s ciljem pružanja maksimalne udobnosti, a zbog pristupačne cijene ove tenisice su omiljeni izbor mnogih obitelji.

Izbora je puno – svatko će naći nešto za sebe

Ženske i muške tenisice dolaze u najpopularnijim bojama

Deichmann prodavaonice su oduvijek nudile veliki izbor obuće popularnog brenda Skechers. Ovih dana na policama se izlažu dobro poznati modeli kojima se iznova vraćamo, kao i tenisice iz nove kolekcije koje donose nov i svjež dizajn.

Ženske i muške tenisice dolaze u najpopularnijim bojama poput crne i bijele, ali i u trendi, zabavnim kombinacijama poput crvene, ljubičaste, plave, metalik akcenta i niza pastelnih boja.

I djeca vole Skechers

Skechers posebno cijene roditelji koji traže trendi i kvalitetne tenisice za svoje mališane

Skechers tenisice su ovog mjeseca u središtu pozornosti trgovine Deichmann, pa je sada prava prilika da cijela obitelj pronađe nove omiljene tenisice među izloženim modelima. Skechers posebno cijene roditelji koji traže trendi i kvalitetne tenisice za svoje mališane, a da pritom cijena ne premaši budžet, s obzirom na to koliko brzo djeca u razvoju prerastu svoje cipele.

Kako bi pronalazak tenisica bio još jednostavniji, tu je i posebna akcija za nesnižene Skechers artikle koja u Deichmann radnjama traje od 27. veljače do 5. ožujka.

Ako ste planirali uskoro potražiti novi par tenisica, uputite se u Deichmann, gdje vas čekaju uzbudljivi modeli Skechers obuće i modnih dodataka po pristupačnim cijenama.

Čitav asortiman Skechers modela, kao i druge robne marke Deichmann trgovine, pronaći ćete na službenoj web stranici

*Sponzorirani članak