SKB Mostar: Privatne poliklinike su nam ponudile dijagnostičke usluge i to smo odbili

Krizni stožer Sveučilišne kliničke bolnice Mostar obavijestio je javnost kako im je iz više privatnih klinika ponuđena dijagnostička pomoć koju su oni odbili.

SKB Mostar je u proteklih nekoliko dana zaprimila punude privatnih ustanova o mogućnosti njihovog uključivanja u obavljanje dijagnostičkih pretraga. Obaviještavamo javnost kako SKB Mostar, bez obzira na trenutnu situaciju uzrokovanu pojavom koronavirusa može obavljati i obavlja dijagnostičke i terapijske procedure za onkološke procedure po redovitom programu.

Shodno navedenom, SKB Mostar ima kapacitete i kadar za odgovoriti na sve potrebe i zahtjeve naših bolesnika te nema potrebe da pacijenti odlaze u privante poliklinike, stoji u obavijesti SKB Mostaru koju je na konferenciji za medije Stožera civilne zaštite HNŽ pročitao Pero Pavlović, glasnogovnornik Vlade i Stožera civilne zaštite HNŽ.

HNŽ: Najavljeno ukidanje mjere zabrane kretanja između općina i gradova

(www.jabuka.tv)


19 komentara

  • Ja ne znam šta bolnica u Mostaru radi.Kažu na prvoj liniji.Kojoj liniji.Bolnici ne možeš prići.Domovima zdravlja takođe sve su odgodili samo epidemiološka služba radi a ovi drgi ništa Igraju Tik Tok i zajebavaju se.Ni na jedan odjel ne možeš ući sva slikanja,preglede kod doktora sve su otkazali.Pitam se šta rade tolike službe ima na stotine sestara i doktora koji sada samo odmaraju i kažu na prvoj liniji.Samo svaka čast epidemiološkoj službi.

  • Moj otac je nažalost onkološki pacijent,sve je otkriveno baš na početku stanja vezanog za virus.Skoro sve nalaze smo izvadili,doktori su bili na raspolaganju.Ne bih da se umanje ove činjenice u doba korone.

  • Djelatnici im rade svako 4-5 dana a neki i rijede. Toliko o prvoj crti… Cast infektivnom i porodilisto ostalo necradi nista. Leze doma i odmaraju…

  • Osiguranici Zavoda za zdravstveno osiguranja plaćaju zdravstveno i trebaju dobiti bez ikakvog dodatnog plaćanja sve potrebne zdravstvene usluge u Bolnici i Domu zdravlja i sada u doba zaraze i kad sve to prođe.Iako je pandemija treba otvoriti Domove zdravlja i za ostale bolesnike, a trijaža nek radi svoj posao u šatoru.

  • Ja neznam šta vam je više ljudi, pa što im nudite, oni samo novac primaju, šta će on od nečiji nalaza, a kad dobije dovoljno novca, u kramara ili zum po auto

  • Ja sam onkoloski pacijent i iz prve ruke vam mogu reci da su sve pretrage i terapije odgodjene DO DALJNEG!Ne samo meni nego i ostalima.Jedino primaju pacijente koji su trenutno na terapiji koju NE SMIJU ukinuti.Toliko o tome…

  • Uvijek isti pljuju po svemu, koliko je samo zloce u vama. Ovaj gore ZO vam kaze da je izvadio sve nalaze,čovjek kojem je bilo neophodne, ostalima za tesku muku je preporuceno da idu u ambulante jer im prijeti smrt ako se zaraze i vi opet pljujete, koji poremeceni likovi

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.