Skakić loše sudio na Pecari, kažnjen s osam utakmica

Na redovnoj sjednici Odbora za suđenje i suđenje NS-a BiH koja je održana danas u Sarajevu, analizirano je suđenje na utakmicama zadnjeg kola Premijer lige BiH i 1/8 finala Kupa BiH.

Odbor je odlučio da je suđenje najgore bilo na derbiju zadnjeg kola u ovoj godini, između Širokog Brijega i Sarajeva (1:0).

Odlučeno je da je Dragan Skakić iz Gradiške imao ‘propuste u suđenju’ i zbog toga je kažnjen suspenzijom za sljedećih osam kola.

Ovo je druga teška kazna za BiH suca, a prije njega kažnjen je Mirza Tičić s 10 utakmica, također zbog utakmice na Pecari.

(Bljesak.info)

9 komentara

  • obadva su pala na pecari balija nam uzeo a srbin vratio,skakiću svaka čast kojih 8 utakmica a taj financijski manjak je ionako nadoknadjen ti si to znao zato si nam i pomogao a opet i ti se krstiš kako tako a oni nikako

    • Musa qowna kusa. Što nam je to Skakić vratio? Budi konkretan. Skakić je trebao isključiti igrača Sarajeva i našeg Sesara i što još? Tu nije oštetio ni pomogao nikome.

  • Bio je dobar prosle sezone na Kosevu kad nam nije svirao cist penal, i koliko je utakmica kazni dobio Valjic za onu sramotu protiv Slobode na Kosevu???

  • koji ste vi smetljari, sve vam se veze za nacionalnu ugrozenost. smetljari jedni pratite nogomet i kanite se nacionalizma, duduci jedni.

  • Daj ne mlatite praznu slamu ionako necete biti prvaci jer nista na strani niste dobro odigrali pravo je cudo da ste u vrhu tablice

    • Pobjede protiv Travnika, Rudara, Radnika, Borca, bod u Mostaru, to je lose jel??? Pretpostavljam da si iz Mostara, gledat cete nam u ledja nakon 20.kola

Komentiraj: