Skakačica s motkom iz Amerike najljepša je sportašica svijeta

Na internetu možete pronaći mnogo tekstova i još više fotogalerija koje pokušavaju odgonetnuti na pitanje tko je najljepša sportašica svijeta.

I gotovo nijedna lista najljepših sportašica svijeta u zadnje tri godine ne može proći bez imena Alisson Stokke. Alisson Stoke je postala svjetski poznata kada je pohađala zadnji razred srednje škole. Iako je marljivo trenirala skok s motkom u kojem je postizala i juniorske rekorde u svojoj saveznoj državi, nije je to proslavilo.

Sa jednog srednoškolskog natjecanja su, naime, prije tri godine na internet postavljene prvi puta njene slike. Mlada sportašica s motkom u ruci istog je trena osvojila muškarce svijeta. Njene fotografije su počeli preuzimati i dijeliti gotovo svi. Fotografije Alisson Stokke su postale jedan od traženijih pojmova na internet tražilicama.

Američki vojnici iz Afganistana su počeli obasipati pismima američke portale ispitujući ih tko je ta djevojka i gdje još mogu pronaći njenih slika.

Od tada zanimanje za nju ne prestaje. Skok s motkom i dalje trenira na sveučilištu, a muškarci diljem svijeta nestrpljivo čekaju svako sveučilišno natjecanje ne bi li koja nova slika Alisson dospjela do neta.

Alisson je na početku bila jako iznenađena slavom koja ju je naglo snašla i nije isprva dobro primila to zanimanje za njene fotografije. U biti, to ju je jako smetalo i teško se s time nosila. Do tada je ona samo o sebi više razmišljala kao vrijednoj sportašici, nego lijepoj djevojci.

Sada se već polako navikla na interes javnosti, ali i dalje odbija brojne ponude za fotografiranje u donjem rublju ili bez njega.

Svijet je ionako osvojila u sportskim gaćicama i dresu, pa ne mijenja pobjedničku formulu. Još kada bi dograbila koju medalju, gdje bi joj bio kraj…

(www.jabuka.tv)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.