Sjajne vijesti za ljubitelje filmova: Cinestar ponovno otvara svoja vrata

CineStar za petak, 30. listopada najavljuje otvaranje cijelog lanca kina u Bosni i Hercegovini – Mostar, Tuzla, Banja Luka, Zenica i Bihać, a koji su uslijed pandemije bili zatvoreni od ožujka.

Najveći kinoprikazivač otvorit će napokon svoje dvorane uz poštivanje svih preporuka za poslovanje multipleks kina koje sigurnost posjetitelja i zaposlenika stavljaju na prvo mjesto i tako omogućavaju opušteno uživanje u filmovima.

CineStar je pripremio kino dvorane za prijem posjetitelja, provedena je dezinfekcija, uspostavljeni su novi higijenski standardi i njihovo održavanje, a zaposlenici su upoznati sa zaštitnim procedurama i postupcima, tako da otvaranje dočekuju potpuno spremni. Planirane mjere su nadopunjene i najnovijim preporukama Zavoda za javno zdravstvo FBiH.

Kapacitet dvorana bit će limitiran, a online sustav prodaje ulaznica i blagajne će automatski blokirati prodaju sjedišta između dvije različite grupe gledatelja. Na taj će način posjetioci koji žele i kupuju ulaznice zajedno, moći sjediti zajedno, ali će od prvih susjeda biti odvojeni propisno.

CineStar također vodi računa i o rasporedu projekcija radeći veće razmake između početaka i završetaka filmova kako bi se smanjio broj potencijalnih posjetiteljima u predvorjima gdje je preporuka fizičke distance 2 m, provodi pojačano čišćenje i dezinfekciju, a u predvorje je postavio dezinficijense za posjetitelje.

Više o mjerama sigurnosti provjerite na LINKU.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.