Situacije koje uništavaju želju za seksom

Jednom kad postanete roditelji sve će se promijeniti, pa tako i vaše seksualne navike. Nije to ništa novo. Donosimo najučestalije situacije zbog kojih ćete izgubiti želju.

Sjećate li se kad ste bili mladi i izgarali od požude? Dobra stara vremena kad ste se iskradali roditeljima iza leđa kako biste se našli sa seksi ‘komadom’ te neopterećeni prepustili akciji…

Možda ste tada jedva čekali da budete stariji i u braku da biste se strastima mogli prepustiti kad i gdje vas je volja.

Ali znate što? Ni u braku se stvari neće puno promijeniti. I tada ćete naći na mali milijun stvari koje će vas spriječiti i omesti da se poseksate čak i u vlastitoj kući.

Zahvaljujući jednom istraživanju pokazalo se koje su to najučestalije situacije koje roditelje ometaju u seksu, navode na stranici cafemom.com.

Iscrpljeni ste

Nekad prije nije bilo toga što bi vas moglo spriječiti da se poseksate, bez obzira na to koliko umorni bili. Jednom kad postanete roditelji, to će se definitivno promijeniti. Iscrpljenost će učiniti svoje.

Solo brijači

I kad se konačno nađete u krevetu i kad se pruži prilika da se posvetite jedno drugome, saznat ćete da je on prije 10 minuta već zadovoljio svoje potrebe – masturbiranjem, te da mu je za večeras dosta.

Djeca

Da, vaša djeca su preslatka i divna i volite ih više od svega, no nikako da zaspe, nego plaču dozivajući vas ili uđu u sobu baš kad ste goli? Na kraju večeri, kad konačno zaspe, zaspete i vi.

Mrtvi psi

Ne, nije riječ o vašem kućnom ljubimcu kojeg je pregazio automobil, riječ je o filmovima, pogotovo dramama. Naprimjer o filmu u kojem se zaljubite u preslatkog psa kojem se dogodi nešto strašno, ali dječak koji je imao psa nauči životnu lekciju baš prije nego je pas nastradao. Da, takvi i slični filmovi, odnosno drame mogu vam ubiti želju za seksom.

I opet vaša djeca

Ovaj put govorimo o situacijama u kojima se brinete je li vaše starije dijete spremno za sutrašnji test iz matematike, ili vas brine mlađe dijete koje je slomilo ruku ili… Vidite, čak i kad nisu u vašoj spavaćoj sobi, splasnut će vam želja za seksom.

Lego kockice

Pokušajte biti raspoloženi za seks nakon što ste u dnevnoj sobi nagazili da jednu tvrdu i oštru kockicu te zaurlali od boli.

Dobar tek

Svi će vam reći da trebate pričekati barem 20-ak minuta nakon obroka prije nego odlučite plivati u moru, bazenu… Isto vrijedi i za seks. Pogotovo ako ste pojeli malo više i nešto teže probavljivo.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.