Situacije koje najčešće ubijaju seksualno raspoloženje

Događa se svima.

Oboje ste odlično raspoloženi za ljubavnu akciju, odjeća je već na podu i onda se dogodi ta nesretna situacija koja uništi sve.

Sljedećih sedam situacija najčešći su razarači seksualnog raspoloženja.

1. Poziv roditelja

Poziv od roditelja nikako ne može na dobar način pridonijeti seksualnoj napetosti. Posebice ako ga pokušate ignorirati, ali oni ne odustaju. Zato bi bilo najbolje kada biste mobitel ostavili u drugoj prostoriji ili ga stavili na bešumno.

2. Čudan zvuk u stanu ili kući

Oboje ste čuli šum, zvuk padanja nekog predmeta ili korake? Naravno da nećete nastaviti s akcijom kao parovi u jeftinim hororima.

3. Iznenadna mučnina

Ponekad određena hrana ne funkcionira kao afrodizijak, nego sasvim suprotno. Nekoliko sati nakon večere želudac vam šalje povratne signale kako neće uspjeti zadržati sadržaj i umjesto da grlite partnera provodite noć grleći WC školjku. Poprilična katastrofa, zar ne?

4. Pretjerani smijeh tijekom seksa

Dogodila se određena situacija, primjerice pali ste s kreveta i vašeg partnera je to nasmijalo puno više nego što ste očekivali. Vaša ranjivost u tom trenutku pridonijet će vašoj osjetljivosti i vrlo moguće vam se neće dati nastaviti s akcijom.

5. Previše primjedbi tijekom predigre

Previše uputa i primjedbi tijekom predigre moglo bi i vas i vašeg partnera poprilično ohladiti.

6. Ozljeda tijekom seksa

Posebice ako se radi o ozlijedi spolnog organa. Osim što je bolno, vrlo vjerojatno će produljiti apstinenciju na nekoliko dana.

7. Nedostatak prezervativa

Koliko god vam trgovina bila blizu, seksualna napetost će se jednostavno spustiti i vjerojatno ćete umjesto igre pod plahtama odabrati gledanje filmova ili odlazak na ručak, piše Index.hr.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.