Širokobriježanka Lucija Mandić među najboljim studentima u Federaciji Bosne i Hercegovine

U Narodnom Pozorištu u Mostaru 11. prosinca održana je svečana dodjela nagrada najboljim studentima u Federaciji Bosne i Hercegovine za izvrstan uspjeh u akademskoj 2016./2017. godini.

Jedna od nagrađenih je i Lucija Mandić koja je u akademskoj 2016./17. bila studentica Filozofskog fakulteta, a u ovoj akademskoj godini u postupku za izbor u zvanje asistenta na Studiju informacijskih znanosti, prenosi Treci.ba. Tom prigodom Mandić je kazala kako joj je izuzetna čast biti nagrađena za svoj uspjeh, rad i trud, što je svakako izniman poticaj za daljnje usavršavanje i zalaganje, te da ovo ne treba biti poticaj samo njoj već i ostalim mladima, kako u akademskoj, tako i u društvenoj zajednici.

Nagradu su primila 73 najbolja studenata, koja su nominirali fakulteti koji djeluju u sastavu javnih visokoškolskih ustanova u Federaciji BiH, a to su Sveučilište u Mostaru, univerziteti u Sarajevu, Tuzli, Zenici i Bihaću te Univerzitet Džemal Bijedić Mostar.

(www.jabuka.tv)


18 komentara

 • Mislim da svaki student na sveučilištu u Mostaru zna koliko je težak taj fakultet. I sad mi nije jasno kako se može dati nagrada nekom ko to studira, a osoba koja studira medicinu, matematiku, fiziku, nebitno, uloži u jedan svoj predmet truda i znanja koliko se uloži u cijelu godinu na tom fakultetu (ako ne i više). Pa valjda postoji neka selekcija? Pa ne može se dati nagrada studentu medicine, studentu novinarstva ili informacijskih znanosti po istim kriterijima, razlika u težini fakulteta je malo je reći ogromna.. Svaki je fakultet težak, to je istina, ali ljudi moji postoji razlika u težini fakulteta i nije isto imati prosjek 5.0 na informacijskim znanostima i 5.0 na medicini..

 • Zassto tvrdis da je medicina u Mostaru teza nego neki drugi faks? Daj molim te ne lupetaj sve se zna. Neko grije stolicu i previse a neko medicinu protutnji ko nista bez grijanja stolice

 • Ma, svi ste vi u pravu, samo sto je problem kvantificirati neki fax u odn. na drugi, tako da su ocjene jedini mjerljiv kriterij…
  😎

 • Protutnjati medicinu bez grijanja stolice? Pa daj ne lupetaj ti, ovdje nije rijec samo o medicini, napisala sam i matematika, fizika, a i postoji tu strojarstvo, racunarstvo i slicni.. Medicina sama po sebi vuce sa sobom veliku odgovornost i taj faks ako imas imalo mozga u glavi ne mozes protutnjati, danas sutra si ti taj koji ima neciji zivot u svojim rukama.. Istina je da nekome treba vise, a nekome manje da istu stvar nauci, ali i ja i ti i svi mi skupa jako dobro znamo kako se na nekim fakultetima prolazi..

 • A Anonimno ti si treba? Pa glupa si ko k… Ja mislio neka muska seljacina kad ono jos i gore….
  Jadna li ti majka
  I sta mjenjas nadimke jad te drugi poseru?

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.