Širokobriježanin doživio prometnu u Tomislavgradu, policija mu odmah u bolnici uručila kaznu

U utorak oko 17 sati na magistralnoj cesti M-15 Širokobriježanin B.Z. (1948.) doživio je prometnu nesreću.

Kako se doznaje, nesreća se dogodila uslijed gubitka kontrole nad vozilom. Kolnik je bio sklizak (blato), što je izazvalo slijetanje s kolničke trake i prevrtanje automobila u jarku pored magistralne ceste između Šujice i Tomislavgrada.

Kako je za Dnevnik.ba potvrdio član obitelji unesrećenoga, policija je bila izuzetno nemarna. Naime, Hitna medicinska pomoć (HMP) zatekla je unesrećenoga u automobilu na krovu te je prevezen u Dom zdravlja Tomislavgrad.

Niti 30 minuta nakon nesreće, pripadnici PU Tomislavgrad posjetili su unesrećenoga u Domu zdravlja te mu uručili prekršajni nalog za izazivanje prometne nesreće zbog neprilagođene brzine, bez da su unesrećenoga ispitali o okolnostima nesreće te na temelju pretpostavki. Kako se doznaje, očevid nije bio završen u trenutku uručivanja prekršajnoga naloga.

Unesrećenoga je do Doma zdravlja u Širokom Brijegu dovezao nećak koji je i potvrdio ove informacije.

Nakon pregleda u Domu zdravlja Široki Brijeg, isti je upućen u SKB Mostar, gdje je pregledan u Centru urgentne medicine (CUM), odakle je zbog traume i višestrukih nagnječenja otpremljen na Kliniku za neurokirurgiju, gdje je zadržan do daljnjega.

Policijski službenici, prema riječima člana obitelji, tvrde da je unesrećeni dao službenu izjavu, iako supruga unesrećenoga, koja je bila suvozač, tvrdi da nije dao izjavu niti je bio svjestan događaja.

(www.jabuka.tv) 


13 komentara

 • Koji su ti policajci nepismeni idioti, al u biti najveći ološ je zaposlen u policiji, oni ne znaju pričati s ljudima, ne znaju ni pisati, rječnik im je za nula bodova, dovoljno vam je pogledati ovaj prekršajni nalog!!! Sve bi ja njih jednom šamarčinom pa ih onda poslao kući za sva vremena!!! OLOŠ BEZOBRAZNI!!!

  • clana 235. st. 1. toc. 7. tako pise u prekrsajnom nalogu…
   “Novčanom kaznom od 100 do 300 KM kaznit će se:
   7) vozač koji s lijeve strane pretiče vozilo koje je na kolovozu zauzelo takav položaj i čiji vozač daje takav znak da se sa sigurnošću može zaključiti da to vozilo skreće ulijevo (član 58. stav (2));”
   kakvo je ovde pretjecanje s lijeve strane čovik sam udario
   nepismeni su

 • Dosadan sam ali opet pišem..90% Polucajaca ne zna voziti u kružnom toku niti zna dati žmigavac kad treba,osim par ovih mladih.Imsju kamere gospoda,neka pregledaju i utvrde tko od njih ne zna pravila.Odmah ih izbaciti s posla a ne da tajav baraba iziđe od k.toka kilometar,i onda kažnjava ljude bezveze.Kad sam kriv sve ok,plaćam ali mi se gade nepismeni ,nabusiti i prije svega korumpirani policajci.Kud ovo ide?

 • U tomislavgradu nedostaje 80 policajaca, nema im tko radit, sve je otišlo vani,
  Tako da oni zaposle bilo koga, a nije rjetkost ni da zaposle onog tko je bio u zatvoru, jer taj je već upoznat sa procedurom, tako da nista čudno

 • koji švrakopis, pa je su li uopće završili barem osnovnu školu?Čini mi se -nisu, pa di ćeš u 21 stoljeću s nepismenim ljudima pravit nekakvo gospodarsko čudo. Ne dao Bog da nas nešto gadno strefi..ne znaš koga bi pozvao u pomoć.Sramota.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.