Mislio da je dobio Mercedes za Božić, a onda se neugodno iznenadio

Dosta smo sigurni da je ovo najokrutnija fora ovogodišnjih blagdana. Antonia Byrne, iz Croydona u Velikoj Britaniji, jučer je na svom Facebooku objavila video svog brata Williama kako otvara poklon koji mu je poklonila za Božić.

Dečko polako otvara malu kutijicu, kad odjednom stane, u potpunoj nevjerici. U tolikom je šoku od onoga što vidi u kutiji, da je baca na krevet i počne unezvijereno hodati po sobi, vičući “Nema šanse, nema šanse”. Napokon iz kutije izvlači ključeve od Mercedesa, odnosno nešto što tako izgleda, te polako hiperventilira. Pritom ne skida najveći osmijeh s lica.

A onda se događa nešto jako bolno – sestra mu predlaže da pogleda dno ključeva koje drži u ruci i stisne. U sljedećem trenutku William problijedi. Shvaća, naime, da je samo dobio upaljač u obliku ključeva za Mercedes, nakon čega ga bijesno baca i bježi iz sobe.

Antonia je, naravno, cijelu stvar snimila i objavila uz caption: “Kad tvoj brat misli da ima Mercedes Benz, a zapravo ima samo novi upaljač”. Video, koji završava njezinim okrutnim smijehom, postao je golemi hit, preonsi Telegram.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.