Širokobriješki cheerleading tim osvojio 2 zlatne medalje na Vegas Kupu

U subotu 11. ožujka održano je međunarodno cheerleading natjecanje Vegas Kup u Velikoj Gorici.

Najbolja ekipa Grada Širokog Brijega natjecala se u dvije discipline ekipno i group stunt, te u obe discipline osvojila zlatne medalje.

Foto: HCK Široki

Juniorska ekipa Širokog Brijega posebno je briljirala u group stunt disciplini gdje su postigli hit zero potez koji je izazvao opće oduševljenje u dvorani. Naime hit zero u cheerleadingu je znak da je sve izvedeno čisto bez pada, trzavica i sinkronizirano i veoma je težak potez u jačem levelu akrobacija jer se sve treba još dodatno i uskladiti sa glazbom.

Vegas kup se održao pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice, Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice i Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

Foto: HCK Široki

Ovo nam je odlična generalna proba pred državno prvenstvo koje se ove godine održava u Nevesinju 26. ožujka gdje branimo titulu prvaka države i ako ekipa bude dobro raspoložena kao u Velikoj Gorici nema sumnje da nećemo. U Velikoj Gorici smo predivno dočekani od organizatora, svi sportaši i sportašice su na poklon dobili majice, hranu, vodu, a moramo pohvaliti i rodbinu i prijatelje koji su došli navijati za Široki Brijeg te donijeli transparente i naravno kolače našim sportašima, priopćili su iz HCK-a Široki.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.