Široki predstavio pojačanja i najavio pohod na titulu prvaka BiH

”Učinit ćemo sve da ostanemo na prvom mjestu, da nakon nekoliko godina ponovno donesemo titulu prvaka u Široki Brijeg”, kazao je na konferenciji za novinare Dalibor Šilić, sportski direktor NK Široki Brijeg.

Na pressici su predstavljena i dva nova igrača u redovima ”Plavo-bijelih”, Dino Kresinger i Tai Welker, a obojica su u prvim izjavama izrazili zadovoljstvo dolaskom u redove Širokog Brijega, te naglasili kako im ne nedostaje želje i ambicije da daju svoj puni doprinos momčadi u nastojanjima da se, nakon što je jesen okončana na prvom mjestu, i kraj sezone dočeka na samom vrhu.

Šilić se kratko osvrnuo i na prve treninge na kojima sve protječe u planiranom ritmu, bez većih problema, te najavio da će nakon turnira u Gabeli (petak i subota) biti pojačan intenzitet treninga do prijateljske utakmice sa Cibalijom 30. siječnja.

Tog nadnevka bit će organizirana i tradicionalna ”Plava noć”, koja će imati donatorsko obilježje, s obzirom da će se prikupljati sredstva za natkrivanje sjeverne tribine stadiona Pecara, objavio je klub na službenim stranicama.

(www.jabuka.tv | Foto: Ivan Ramić)


1 komentar

  • Za upravu Sirokog pa zar stvarno svi moraju sa strane bit,Silic,Kokic.Mijatovic,Sl.Musa,a nase legende Djelu,Majcu,i Trtu ste otkantali pa se cudite kako je pecara prazna.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.