Široki neće igrati ABA ligu? Igokea želi Peršića i Šutala?

ABA liga sljedeće sezone mogla bi biti siromašnija za jednog predstavnika iz Bosne i Hercegovine.

Naime Široki za sudjelovanje sljedeće sezone u ABA ligi mora platiti 150.000 eura za ‘wild card’ kako nalažu propozicije ovog natjecanja. Ipak u Širokom nisu sigurni hoće li biti u mogućnosti ispoštovati financijske obveze prema regionalnoj ligi.

“Sigruno je da mi u ovom trenutku ne možemo skupiti 150.000 eura koliko je potrebno za sudjelovanje u ABA ligi. Pokušat ćemo razgovarati s čelnicima lige, kako bi pronašli riješenje, jer smo čuli da su se neki klubovi uspjevali ranijih godina dogovoriti. Mi ćemo uskoro imati sastanak upravnog odbora kako bi zajedno sa sponzorima pokušali naći riješenje,” rekao je Ante Suton.

Ipak kako neslužbeno saznajemo, čelnici ABA lige nemaju ideju tko bi mogao zamijeniti Široki sljedeće sezone, pa ćemo našeg predstavnika nadamo se i sljedeće sezone gledati u ABA ligi. Ipak ako se to ne dogodi očekuju se velike promjene u igračkom kadru Širokog.

Prvi koji bi mogao napustiti klub je Dalibor Peršić koji se nalazi na radaru prvaka BiH Igokee. Na listi želja momčadi Dragana Bajića nalazi se i Marko Šutalo, koji je za Široki vezan ugovorom na još godinu dana.

Sastanak čelnika ABA lige bit će održan 20. lipnja, kada će i sudbina našeg predstavnika u regionalnoj ligi biti poznata. (SportSport.ba)

(www.jabuka.tv)5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.